0,40 Doların Altındaki Bu Altcoin Fırsat Olabilir!

2 years ago 87

Birçok kripto para için belirlenmiş fırsat fiyatlar vardır. Bu altcoin için 0,4 dolar dikkat çekiyor. Popüler kripto para analisti Poppe, uzun süredir 6-8 dolar aralığında LINK almanın büyük bir fırsat olduğunu söylüyor. Birçok analist 20.000 dolar altındaki Bitcoin fiyatının tarihi fırsat olduğunu söyleyip durdu. Peki hangi altcoin 0,4 doların altında alım fırsatı sunuyor.

Alınabilecek Altcoinler

Geçtiğimiz yılın haziran sonunda 1.900 dolarlık Ethereum fiyatının tarihi bir alım fırsatı olduğundan bahsediliyordu. Fiyat sonrasında 4.000 doların üzerine çıktı. Aynı şekilde birkaç yıl önce 6.000 dolar bölgesindeki Bitcoin fiyatı için de benzer şeyler söyleniyordu. Ethereum (ETH) fırsat olarak görülen seviyeden %50’den fazla düşmüş olsa da bugün 1.600 dolar seviyelerine yeniden tırmandı. Yani kripto topluluğu tarafından kanıksanan psikolojik dipler bazı dönemlerde dikkate alınabilir.

Elbette her altcoin psikolojik dip seviyesinin altına inebilir. Hatta LUNA gibi tamamen sıfıra da gidebilir. Yatırımcıların bu tarz görüşleri incelerken en kötü senaryoyu hiçbir zaman akıllarından çıkarmaması ve risk profillerine göre hareket etmesi gerekir. Bugün Ethereum, Chainlink ve Bitcoin fiyatına değinmeyeceğiz. Potansiyel fırsat Ripple (XRP)’de beliriyor.

Ripple (XRP) Alınır Mı?

Kripto para piyasası nihayet yukarı doğru hareket ediyor. ETH ve birçok altcoin çok kısa sürede %50’yi aşan kazançlar yakaladı. Ancak fiyatlar 0,40 dolarlık güçlü direncin altında kaldığı için Ripple hala düzgün şekilde toparlanamadı. XRP fiyatı kripto piyasasıyla sert bir şekilde düştü. Fiyatları, düşüş trendi sırasında önemli fiyat alanları etrafında konsolide oldu. Son 2 konsolidasyon ilk önce 0,38 ila 0,40 dolar arasındayken, ikincisi daha geniş, 0,30 ila 0,38 dolar arasındaydı.

Şimdi piyasa yeniden toparlandığına göre, XRP fiyatları 0,30 dolardan yükseldi ve şu anki 0,36 dolara ulaştı. Bu, son 2 haftada %20'den fazla artış demektir. Bununla birlikte, diğer alternatifler %50’den fazla arttığı için XRP’nin halen gidecek yolu olmalı. Artık piyasa yükseldiğine göre, XRP 0,38 dolarlık direnç fiyatını kırabilmelidir. Bir kez yapıldığında ve XRP fiyatı 0,4 doların üzerinde kapanışlar yaptığında 0,6 dolara kadar hızlı bir toparlanma görebiliriz. Bu hedef önemli çünkü Şubat 2022'de bu alan güçlü bir desteği temsil ediyordu.

Diğer durum senaryosu, XRP'nin 0,4 bölgesini kırmamasıdır. Bu durumda 0,34 dolara geri çekilme yaşanabilir.

Sorumluluk Reddi: Bu yazıda yer alan bilgiler kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez. Yatırımcılar, kripto para birimlerinin yüksek volatilite ve dolaysıyla risk taşıdığının farkında olmalı, kendi araştırmaları doğrultusunda işlemlerini gerçekleştirmelidir.
Read Entire Article