Popüler Metaverse Altcoin’e Dikkat! Kritik Gelişmeler!

1 year ago 3283
Okuma Süresi: 2 Dakika

Kripto para piyasalarında bugüne kadar ilk 10 veya 50’ye girip silinen çok fazla altcoin oldu. Bunlardan biri bu altcoin olabilir. Peki ama neden? Metaverse geçtiğimiz yılın son çeyreğinde ciddi bir popülerlik yakaladı. Eş zamanlı olarak bu alandaki altcoin ve P2E projelerinin fiyatları ciddi anlamda yükseldi.

SLP Token

Axie Infinity, kullanıcıların platformunda oyun oynayarak Smooth Love Potion (SLP) tokeni elde etmelerini sağlar. Ancak 12 Mayıs’ta bir Axie Infinity oyun geliştiricisi tarafından gönderilen bir tweet, Axie Infinity’nin SLP tokeninin ciddi değer kaybettiğini gösteriyor. Ödül musluğunun kısılmasıyla birlikte oyuncular daha az SLP kazanmaya başlamış ve fiyatı hızla yükselmişti. Bugünlerde ise daha az ödül ve daha düşük bir fiyattan oyun ayakta tutulmaya çalışılıyor.

SLP’nin bu denli büyük değer kaybı yaşaması, oyuncuların platforma daha ilgi gösterdiğine işaret ediyor.

Axie Infinity (AXS) Geleceği

Son 24 saat içinde AXS %5’in üzerinde kazanç kaydederek 21 doları aştı. Ancak, yedi günlük periyotta işler o kadar da iyi görünmüyor. Haftaya 29,3 dolardan başlayan tokenin fiyatı bir miktar toparlanmadan önce %25 oranında düşmüştü. Ek olarak, incelenen dönem için altcoin, aşırı satım bölgelerinde RSI ve MFI ile büyük satış baskısı kaydetti.

Elbette bu hafta yaşanan çöküşün tüm bunlarda etkisi büyük, yazı hazırlandığı sırada RSI 31 ve MFI 46’da kaldı. Benzer şekilde, aynı zaman diliminde, AXS’nin piyasa değeri %25 düşerek yazı yazılırken 1,33 milyar dolara indi.

11 Mayıs’ta blockchain teknolojisi odaklı bir şirket olan BTCS, blockchain altyapı operasyonlarına Axie Infinity’nin eklendiğini duyurdu. BTCS CEO’su şunları söyledi;

“Blockchain oyun sektörünün Axie Infinity gibi önde gelen Ethereum tabanlı oyunlarla tüm oyun endüstrisinin geleceğini şekillendirebileceğine inanıyoruz. Axie Infinity, insanların oyun oynama şeklini değiştiriyor, sadece eğlenceli olan bir şeyden gerçek parasal değeri olan bir şeye eviriliyor”.

Ağdaki günlük aktif adresler endeksi yalnızca 11 Mayıs’ta %57 arttı. Ancak, kısa süre sonra 14 Mayıs’a kadar geri çekilmeden önce geriledi. 11 Mayıs’ta balina işlemlerinde de bir artış kaydedildi. 100 bin doların üzerindeki işlemler için token, 126 balina işlemiyle rekor kırdı. Ayrıca, 1 milyon doların üzerindeki işlemler için ağ 11 Mayıs’ta en yüksek seviyeye ulaştı.

SLP’nin daha fazla değer kaybetmesi oyuncuların artık bu platformda vakit geçirmeyi bırakmasına sebep olabilir. Bu sebepten SLP fiyat hareketleri AXS yatırımcıları tarafından yakından izlenmelidir.

Sorumluluk Reddi: Bu yazıda yer alan bilgiler kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez. Yatırımcılar, kripto para birimlerinin yüksek volatilite ve dolaysıyla risk taşıdığının farkında olmalı, kendi araştırmaları doğrultusunda işlemlerini gerçekleştirmelidir.
Read Entire Article