0,91 Dolara Kadar Gerileyen Stablecoin’de Tehlike Sinyalleri: TerraClassicUSD Çöküşü Tekerrür mü Ediyor?

2 years ago 90

TerraClassicUSD'nin çöküşü, Terra Classic'in (LUNC) çöküşün yaşandığı zaman dilimi içerisinde piyasa değeri sıralamasında ilk 10 kripto varlık arasında yer alaması ve kripto ekosistemindeki geçmiş rolü sebebiyle piyasada oldukça ciddi bir etki yarattı. TerraClassicUSD çöküşü sonrasında çok sayıda stabil kripto para birimi de çeşitli problemler ile karşı karşıya kaldı ve 1 dolarlık stabilitesini kaybetti. Son olarak da stabil kripto para birimi HUSD, CoinMarketCap verilerine göre gün içerisinde 0,91 dolar seviyelerine kadar geriledi.

TerraClassicUSD Çöküşü Tekerrür mü Ediyor?

TerraClassicUSD, Terra Classic blokzinciri ve LUNC coin'in kripto ekosistemindeki geçmiş rolü nedeniyle piyasada oldukça ciddi bir etki yarattı. TerraClassicUSD'nin çöküşü, halihazırda düşüşte olan kripto para piyasasının güçlü bir düşüş ivmesi yakalamasına neden oldu ve bu süreçte çoğu kripto para birimi yüksek oranlarda değer kaybetti. Piyasadaki bu düşüş ile birlikte bazı kripto şirketleri de çeşitli likidite sorunları ile karşı karşıya kaldı. Ayrıca son aylarda çok sayıda stabil kripto para birimi de benzer şekilde 1 dolarlık stabilitesini kaybetti.

HUSD, 0,91 Dolar Seviyelerine Kadar Geriledi

CoinMarketCap'in güncel verilerine göre piyasa değeri sıralamasında 237. sırada yer alan ABD Dolarına endeksli stabil kripto para birimi HUSD, gün içerisinde kaydettiği değer kayıplarının ardından 0,91 dolar seviyelerine kadar geriledi. Düşüşün sebebi henüz tam olarak bilinmese de HUSD, gün içerisinde geçici yükselişler kaydetti. Ancak yazının yazıldığı an itibarıyla 0,92 dolar seviyelerinden işlem gören HUSD, henüz toparlanabilmiş değil.

Read Entire Article