1 Ayda %1046 Yükselen Altcoin için Kritik Uyarı!

2 years ago 82

Önde gelen zincir üstü (on-chain) analitik şirketi Santiment'a göre, yıl içinde düştüğü dipten 11 kattan fazla ralli yaparak çıkan Ethereum tabanlı bir altcoin, şimdi muhtemelen sert bir düzeltme hareketi yapmak üzere.

Cezalandırma Rallisi

Riski token'laştırmayı hedefleyen Blockchain protokolü BarnBridge (BOND), geçen ay 2022'nin en düşük seviyesi olan 2,18 dolardan 24 Temmuz'da yüzde bin 46 yükselişle 24,99 dolara yükseldi. Santiment, BOND'un fiyatındaki sert yükselişin ortasında birkaç zincir üstü metriğin kritik sinyaller vermeye başladığını bildirdi:

Zincir üstü etkinliği fiyatla birlikte artıyor. Bu genelde iyidir. Daha fazla etkinlik, fiyattaki yükseliş eğilimini destekleyebilir. BOND ile günlük olarak etkileşime giren yeni adreslerin miktara bakıldığında BOND'a yeni kan akışı olduğu görülüyor. Fiyattaki yükselişten farkı yok. Sadece destekleme söz konusu.

Santiment, ayrıca cüzdanında 100 ila 100 bin BOND bulunan yatırımcıların ralli boyunca tuttukları BOND'ları sattıklarını belirtti:

Cüzdanında 100 ila 100 bin BOND'u bulunan yatırımcılar bu rallide varlıklarını azalttı. Hepsi vazgeçti. Ve fiyat, terk eden birçok sahibini cezalandırmak için bu satışlar karşısında rallisine devam edebilir.

Fiyatı Çevreleyen Riskler

Analitik şirketi, bir dizi zincir üstü ölçümün BOND'un dipten ralli yapmasını desteklese şimdi güçlü düşüş sinyalleri verdiğine dikkat çekerek yatırımcıları uyardı. Santiment'a göre, balina işlemlerinin sayısı şimdiden zirveye ulaştı ve bu, BOND'un fiyatının büyük bir düzeltme riskiyle karşı karşıya olduğunu gösteriyor.

Santiment, ayrıca mevcut fiyat ile edinilen her bir kripto para/token'ın ortalama fiyatı arasındaki oranı gösteren 30 günlük piyasa değerinin gerçekleşen değer metriğinin sert şekilde yükseldiğini ve BOND'un aşırı değerli olduğunu öne sürdü:

Bu metrik çok yüksek. Temel olarak, BOND olgunlaştığından beri metrik hiç bu kadar yüksek olmamıştı. Çok yüksek riskli bir düzeltme ve soğuma söz konusu.

BOND'un düşüş trendine girdiğini gösteren bir diğer metrik ise işlem hacmi. Santiment'e göre, altcoin'in işlem hacmi zirveyi gördü ve artık düşüşe geçti:

Bu metrik, ticaret hacminin zincir üstü alternatifidir. Zincir üzerinde ne kadar BOND taşındığını gösterir. Ve çoktan zirveye ulaştı ve ivme kaybediyor. Yüksek risk.

Santiment, son olarak BarnBridge balinalarının veya cüzdanında 10 bin ila 1 milyon BOND tutan yatırımcıların kripto paranın dibe vurduğu dönem olan Haziran ayında yoğun bir şekilde birikim yaptıktan sonra BOND'larını satmaya başladığını ekleyerek altcoin için analizini tamamlıyor.

Read Entire Article