1 Ethereum (ETH) Kaç Dolar? Cardano (ADA) ve Ripple’da (XRP) Güncel Seviyeler

2 years ago 116
1 Ethereum (ETH) Kaç Dolar? Cardano (ADA) ve Ripple'da (XRP) Güncel Seviyeler

Kripto para piyasası bir süre düşük performans gösterdikten sonra birkaç gün önce yeniden artış gösterdi. Lider kripto para birimi hızlı bir artış yaşarken altcoin’ler de bu artışta olumlu etkilendi.

Ethereum (ETH), Cardano (ADA) ve Ripple (XRP) kaç dolar? İşte ETH, ADA ve XRP’de güncel durum.

1 Ethereum Kaç Dolar?

Piyasa değeri bakımından dünyanın en büyük ikinci kripto para birimi olan Ethereum, lider kripto para birİmi Bitcoin‘in (BTC) geçtiğimiz günlerde yukarı yönlü bir hareket başlatmasıyla birlikte artışa geçti.

Popüler altcoin yaşanan bu artışla birlikte önce 3.000 dolar seviyesine birkaç test gerçekleştirdi. Bir süre 3.000 dolar seviyesini kırmayı başaramayan Ethereum, 22 Mart’ta bu seviyenin üzerine yükselmeyi başardı.

O günden bu yana genel olarak 3.000 doların üzerinde seyreden Ethereum (ETH), 3.142 dolar ile son bir ayın en yüksek seviyesini kaydetti.

İçeriğin kaleme alındığı an itibarıyla Ethereum (ETH), CoinMarketCap verilerine göre son 24 saatte %2.76’lık bir artışla 3.176 dolar seviyesinden alım satım işlemi görmeye devam ediyor.

Cardano (ADA) Fiyatı

Kripto para piyasasında yaşanan artıştan en çok etkilenen altcoin’lerden biri de Cardano (ADA) oldu. Öyle ki popüler altcoin yaşanan artışla birlikte son bir haftada %38’lik bir değer kazandı.

Hafta içerisinde 0.83 dolar seviyelerinden işlem görürken kripto para piyasasının yukarı yönlü harekete geçmesiyle birlikte 1 doların da üzerine yükselerek 1.19 dolar seviyelerine kadar ulaştı.

İçeriğin kaleme alındığı an itibarıyla Cardano (ADA), CoinMarketCap verilerine göre son 24 saatte %3.65’lik bir artışla 1.15 dolar seviyelerinden alım satım işlemi görmeye devam ediyor.

Ripple’da Son Durum Ne?

Son olarak Ripple‘a (XRP) baktığımızda, piyasa değeri bakımından en büyük 6. kripto para birimi son 1 haftada %6’lık bir artışla Ethereum, Cardano karşısında en az artış yaşayan kripto para birimi oldu.

Popüler altcoin, geçtiğimiz hafta başında 0.77 dolar seviyesinde işlem görürken piyasada yaşanan artışla birlikte 0.86 dolar seviyesine kadar bir artış kaydetti.

Daha sonra 0.82 dolar seviyelerine kadar gerileyen XRP, daha sonra yeniden yukarı yönlü artışa geçti ve 0.8493 dolar seviyesine yükseldi.

İçeriğin kaleme alındığı an itibarıyla Ripple (XRP), CoinMarketCap verilerine göre son 24 saatte %0.58’lik bir artışla 0.84 dolar seviyesinden işlem görmeye devam ediyor.

Read Entire Article