10’dan Fazla Bilen Analist Açıkladı! Kripto Paralar Düşecek Mi?

1 year ago 67

Son yükselişi ve ondan önceki 6’dan fazla büyük hareketi doğru tahmin eden gözde bir analist bugün yeni tahminini paylaştı. Bitcoin fiyatının 25.000 dolara gittiği süreç ve ardından yaşanan birçok büyük hareket onun dediği gibi oldu. Peki bu sefer de dediği olacak mı? Nokta atışı tahminleriyle popüler hale gelen kripto analistin son yorumları.

Kripto Paralar Düşecek Mi?

Yatırımcılar tarafından yaygın olarak takip edilen meşhur analist Capo yaklaşık 2 saat önce piyasalara dair yeni beklentisini paylaştı. Bitcoin ve Ethereum için görüşlerini açıklayan analist ne bekliyor? Aylardır Capo’nun tahminlerini paylaşıyoruz ve eğer takip ediyorsanız başarı oranının ne denli büyük olduğunu da görmüşsünüzdür. Geçtiğimiz hafta yaşanan ralli öncesinde shitcoinlerin büyük ataklar yapacağını söylemiş onda da haklı çıkmıştı.

Peki kripto uzmanı önümüzdeki günlerde hangi seviyeleri bekliyor? Capo öncelikle 18.600 ile 19.200 bölgesine kadar Bitcoin fiyatının düşmesini ardından 20.000 seviyesinin test edilmesini bekliyor. Sonraki aşama ise 14.000 dolar ve hatta biraz altına kadar düşüş. Bu senaryoda Bitcoin fiyatındaki erimeyle altcoinler mevcut fiyatlarının %50’yi aşan oranda düştüğünü görebilir.

Ethereum için de benzer bir senaryo bekliyor. Ona göre fiyat 700-800 dolar aralığında ayı piyasalarının dibini görecek ve ardından yükseliş başlayacak.

Polkadot (DOT) Analizi

Geçtiğimiz iki gün boyunca, DOT'un arkasındaki Açık Faiz çok küçük bir marjla arttı. Bu artış 2 milyon dolara yaklaştı, ancak bu artış Polkadot (DOT)'un yaklaşık %7 değer kazandığı bir döneme denk geldi. Short/Long oranı da boğaların lehine değildi. Son 24 saatte short pozisyonların küçük bir zafer kazandığı görüldü.  Yazı hazırlandığı sırada bu oran %50,19 short pozisyonda bulunuyordu. Fonlama oranı Binance borsasında DOT için pozitifti. Bu durum, spekülatörlerin DOT için yükseliş görünümünü koruduğunu gösterdi.

DOT yatırımcıları 6,15 ile 6,25 dolar arasındaki bölgenin yeniden ziyaret edildiğini görebilir. Bu uzun vadeli yatırımcılar için alım fırsatı verir.  6,75 doların üzerindeki bir hareket, yükselen kama formasyonu ve düşüş emri bloğunun birleşmesine dayanan düşüş fikrini geçersiz kılacaktır.

Read Entire Article