10 Kripto Para İçin Müjdeyi Verdiler! Shiba Inu (SHIB) Dahil!

2 years ago 90
Okuma Süresi: 2 Dakika

En büyük ikinci meme token olan Shiba Inu artık daha fazla insana ulaşacak ve ödemelerde daha yaygın kullanılabilecek. Son gelen duyuruyla birlikte Shib token yatırımcıları 2,3 milyon otel ve 450’den fazla havayolu şirketi için rezervasyon yapabilir.

Shiba Inu Haberleri

Yeni nesil, merkezi olmayan bir seyahat ve rezervasyon platformu olan XcelTrip, Shiba Inu (SHIB) müjdesini verdi. Yarım milyonu aşkın kullanıcısı bulunan platform 70’i aşkın ülkede ve sayısız noktada hizmet veriyor. Duyuru, şirket tarafından Twitter üzerinden paylaşıldı.

“Merhaba @ShibainuCoin sahipleri, SHIB artık XcelTrip’te listeleniyor. Tatil rezervasyonu yapmak için SHIB kullanın”.

SHIB yazı hazırlandığı sırada 0,000011 dolardan alıcı bulmaya devam ediyor. Haberin fiyat üzerinde ciddi bir etkisi olmamışa benziyor. Öte yandan artık bu tarz destekler SHIB topluluğunda ilk günlerdekine benzer coşku patlamalarını tetiklemiyor.

Elbette sadece Shiba Inu değil Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Tether (USDT), Binance Coin (BNB), Litecoin(LTC), Bitcoin Cash (BCH), XcelDefi (XLD), XDC Network (XDC) ve XcelToken Plus ( XLB) dahil toplamda 10 kripto para ile ödemeler yapılabiliyor olacak.

XcelTrip

XcelTrip, kullanıcılarına merkezi olmayan bir seyahat ekosistemi sağlamayı amaçlıyor. Bu merkezi olmayan seyahat ekosistemi, kullanıcıların seyahat planlaması ve rezervasyonunda aracılara ihtiyaç duymadan seyahat hizmeti sağlayıcılarına doğrudan bağlanmasına ve erişmesine olanak tanır. Bu sistemi tamamen merkezi olmayan hale getirmek için şirket ayrıca kripto benimseme ve kripto kullanım durumlarından yararlanmak için bir platform ve temel oluşturdu. Resmi web sitesine göre, kullanıcılar Xceltrip üzerinden 70’ten fazla ülkede 2,3 milyon otel, 450’den fazla havayolu hizmet sağlayıcısı ve araç kiralama hizmeti sağlayıcısı için rezervasyon yapabiliyor.

16 Mayıs’tan bu yana Cardinale Otomotiv Grubu, MotoRenn, Tag Heuer ve Gafisa, SHIB’i ödeme yöntemi olarak tanımıştı. Bunun yanı sıra, önde gelen küresel restoran yazılımı ve ödeme çözümü sağlayıcısı Lavu ile küresel bir FinTech lideri ve ödeme çözümü sağlayıcısı olan Verifone arasındaki yeni bir çapraz dağıtım ortaklığı da Shiba Inu’yu binlerce restoranda kullanılabilir hale getirdi.

Sorumluluk Reddi: Bu yazıda yer alan bilgiler kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez. Yatırımcılar, kripto para birimlerinin yüksek volatilite ve dolaysıyla risk taşıdığının farkında olmalı, kendi araştırmaları doğrultusunda işlemlerini gerçekleştirmelidir.
Read Entire Article