10 Kripto Paraya Dikkat! Tarihleri ve Beklenen Gelişmeler!

2 years ago 106

Önümüzdeki günlerde 10 kripto paranın önemli haberleri var. Bu gelişmeler fiyata direkt olarak etki edebilir. Altcoinler önemli gelişmelerde %100’ü aşan kazançlar elde edebiliyor. Yatırımcıların en büyük problemi ise bu gelişmeleri yeterince önceden fark edememiş olmalarıdır. Aşağıda paylaşılacak gelişmeleri de bu minvalde değerlendirebiliriz.

Kripto Paralarda Haberin Önemi

Piyasalarda sıklıkla önemli altcoin gelişmeleri oluyor. Henüz haber sosyal medyada dolaşıma girmeden önce bunları takip edenler erken dönem yatırım fırsatı buluyor. Eğer iyi bir yatırımcıysanız ve erken dönem giriş fırsatlarını kaçırmak istemiyorsanız bu tarz haberlerin önceden farkında olmalısınız. Örneğin dYdX bir ağ değişikliği duyurdu ve fiyatı hızla arttı veya 15-16 Eylül tarihinde Ethereum birleşmesi var ve fiyat artıyor. Yani kripto paralardaki fiyat hareketleri sadece teknik kurulumlardan ibaret değil.

Yatırımcıların piyasaya daha geniş bir çerçeveden bakarak temel analiz kısmını da ihmal etmemesi önemlidir. Peki önümüzdeki günlerde hangi altcoinlerin ne gibi gelişmeler var? Bunların tarih ve detayları neler? Sizin için derledik.

10 Kripto Para ve Haberleri

STEPN alternatifi olarak doğan StepApp (FITFI) yine ona benzer bir uygulamadır. Son 1 ayda fiyatı yaklaşık %74 oranında artış yaşadı. Fiyatı yazı hazırlandığı sırada 0,125 dolarda bulunuyor. Son 24 saatte %7,7 arttı. 15 Ağustos tarihinde mainnet haberi olduğu için fiyat yükseliyor. Önümüzdeki 3 gün içinde de yükselişin devam etme ihtimali var.

Diğer 9 altcoin ve haberi ise şunlardır;

  • xHashtag (XTAG) yazı hazırlandığı sırada 0,0721 dolardan alıcı buluyor. Son 1 ayda %4’e yakın artış yaşadı. 16 Ağustos tarihinde Solana ağında tokenlerini başlatacak.
  • Unifi Protocol DAO (UNFI) bugün %14 arttı ve 12,68 dolardan alıcı buluyor. 30 günlük periyotta fiyatı %100’ün üzerinde arttı. 17 Ağustos tarihinde V2 Harmony ağında başlatılacak.
  • UpOnly (UPO) son 1 ayda %34 düşüş yaşadı. UPO sahipleri için 19 Ağustos tarihinde yeni bir stake turu başlatılacak.
  • SeedifyFund (SFUND) 1 ayda %97 artış yaşayan altcoin 21 Ağustos tarihinde stake başlatılacak ve ikinci airdrop yapılacak.
  • Strip Finance (STRIP) 1 aylık dönemde %27 arttı ve 25 Ağustos tarihinde mainnet başlatılacak.
  • Ultra (UOS) kısa süre içinde %41 arttı. 29 Ağustos tarihinde kendi pazaryerini halka açacak.
  • Keep Network (KEEP) aynı dönemde %18 arttı. Staking istemcisi 15 Eylül tarihinde başlatılacak.
  • Ethereum (ETH) 30 günde %81,3 oranında artış yaşadı. 15-16 Eylül tarihinde Merge var bunu hepimiz biliyoruz. Ancak bugün yapılan açıklamaya göre 7 günlük bir gecikme yaşanabilir.
  • Starfish (SEAN) Eylül ayı içinde Tokensoft aracılığıyla IDO yapacak.
Read Entire Article