10x Yapma Potansiyeline Sahip! Bu 8 Metaverse Coin 2022’nin Yıldızı Olabilir

2 years ago 120
10x Yapma Potansiyeline Sahip! Bu 8 Metaverse Coin 2022'nin Yıldızı Olabilir

Metaverse‘ün hayatımıza girmesiyle birlikte bu alan hızlı bir büyüme kaydetti. Ayrıca pek çok metaverse coin piyasaya sürüldü ve bu coin’ler yatırımcılarına büyük getiriler sağladı.

Bu makalemizde 2022’de 10x yapma potansiyeline sahip 8 Metaverse coin‘i ele alacağız.

Axie Infinity (AXS)

Axie Infinity, platformda halihazırda 3 milyondan fazla aktif oyuncu çeken en büyük Metaverse kripto para birimidir. Axie Infinity, diğer oyna-kazan oyunları arasında, oyuncuları için gerçek dünya gelir kaynağı sağlayan bir para birimi olarak tanındı.

Mart 2022 itibariyle, Axie Infinity (AXS), Binance, Huobi Global, Coinbase, FTX, Bithumb, KuCoin, Gate.io ve Kraken gibi en iyi borsalar da dahil olmak üzere çok sayıda kripto para borsasında işlem görmeye hazır.

The Sandbox (SAND)

İkinci olarak The Sandbox, oyun endüstrisi gibi büyük bir küresel pazara blok zincir teknolojisini uyguladığı ve tamamen ademi merkeziyetçiliğe odaklandığı için Mart 2022’de sağlam bir yatırım olarak yatırımcıların karşısına çıkıyor.

Sandbox, oyuncuların SAND token kullanarak Ethereum blok zincirinde oyun deneyimlerini oluşturabilecekleri, sahiplenebilecekleri ve bunlardan para kazanabilecekleri sanal bir dünyadır. Oyuncular, değiştirilemez token (NFT’ler) biçiminde dijital varlıklar oluşturabilir, bunları platforma yükleyebilir ve Game Maker ile oyunlara entegre edebilir.

Decentraland (MANA)

Decentraland, büyük potansiyele sahip bir diğer metaverse coin olarak yatırımcıları karşılıyor. Decentraland kendisini, kullanıcıların aşağılama ve uygulamalar oluşturmasına, deneyimlemesine ve bunlardan para kazanmasına olanak tanıyan Ethereum blok zinciri tarafından desteklenen bir sanal gerçeklik platformudur.

Yatırımcılar bu sanal dünyada, daha sonra gezinebilecekleri, üzerine inşa edebilecekleri ve para kazanabilecekleri araziler satın alabilir.

Gala Games(GALA)

Raporlara göre Gala Games, oyunlara 2 milyar ABD doları, filmlere 1 milyar ABD doları, müziğe 1 milyar ABD doları ve geri kalan 1 milyar ABD doları NFT’ye özel tema parkına yatırım yapmayı planlıyor.

Gala Games’in (GALA) platformunda şu ana kadar yalnızca bir oyunu yayınlandı, bunun sonucunda bu projenin yukarı yönlü potansiyeli çok büyük. Projenin geliştiricileri eğer ortaya koydukları stratejiyi uygulamada başarılı olurlarsa, ağ Metaverse‘in geleceğinde hane isimlerinden biri olabilir.

Enjin Coin (ENJ) ve Seventh High Street (HIGH)

Enjin Coin, gerçek dünya uygulamalarına sahiptir. NFT token’ı, oyuncu odaklı bir ekonomiyi artırarak oyun alanında devrim yaratmaya odaklanmanın yanı sıra, oyun içi varlıkların tokenleştirilmesini ve ardından çeşitli platformlar arasında transferini de sağlıyor.

Bu Ethereum tabanlı ağ, ETH ağının eşlik ettiği yüksek gaz ücretlerinden kaçınmak için şu anda Polkadot adlı heterojen ağa genişlemeyi planlıyor.

2022’de 10x yapma potansiyeline sahip bir diğer metaverse projesi ise Seventh High Street. HIGH, oyuncuların kazanma fırsatına sahip olduğu bir Metaverse kripto projesidir. Bu proje hem sanal hem de fiziksel olması bakımından benzersizdir. Token kazanmak için oyuncuların sadece oyunu oynaması ve görevleri gerçekleştirmesi yeterlidir.

SushiSwap (SUSHI)

SushiSwap, kullanıcıların merkezi bir üçüncü tarafa ihtiyaç duymadan dijital para birimleri alıp satmasına olanak tanıyan popüler bir merkezi olmayan borsaya ev sahipliği yapar. Bu popülerlik, o zamandan beri SushiSwap’ın 2022’nin başlarında 500 milyon ABD Doları’lık bir piyasa değerini aşmasıyla sonuçlandı. Bununla birlikte, SushiSwap o zamandan beri Metaverse ile birlikte bir NFT alım satım platformu oluşturarak iş modelini genişletti.

Bloktopia (BLOK)

Son olarak Bloktopia (BLOK) metaverse’de bulunan 21 katlı sanal gökdelen olarak yatırımcıları karşılıyor. BLOK üyeleri kendi avatarlarını oluşturabilir, sosyal aktivitelere katılabilir, kripto para birimi hakkında bilgi edinebilir ve ayrıca takas edebilir.

Ayrıca en iyi sanal gerçeklik görsel efektlerinde gerçek zamanlı 3D üretim motorları kullanılmaktadır. Polygon blok zinciri, Bloktopia’nın temeli olarak hizmet ediyor.

Read Entire Article