128 Gün Sonra İlk Defa! Popüler Altcoinin Frenleri Patladı, Hızla Değer Kaybedebilir!

1 year ago 58

Bitcoin fiyatındaki belirsizlik altcoin yatırımcılarının çok daha büyük maddi kayıplar yaşamasına neden oluyor. 2020 yılındaki satışların tekrar yaşanmasından endişe eden yatırımcılar riskleri azaltıyor. Son boğa sezonundan önceki yıl da altcoinlerin fiyatlarında dehşet verici kayıplar görmüştük. Peki Solana (SOL) Coin için güncel görünüm neye işaret ediyor?

Solana (SOL)

En büyük Ethereum rakibi olarak hayatımıza giren Solana (SOL) popüler kripto borsası FTX’in çöküşünün ardından hızla değer kaybetti. 8 dolara düştükten sonra buradan sıçrayan fiyat halen eski görkemli günlerine dönemedi. Belki de dönemeyecek.

Bugünlerde SOL Coin fiyat grafiğinde önemli bir kırılma dikkat çekiyor. Solana (SOL) fiyatı daha önce 128 gün boyunca koruduğu yükselen destek çizgisinin altına düştü. Çizginin kırılması, Ocak ayında başlayan tüm yukarı yönlü hareketin artık sona erdiğini gösteriyor. Enteresan olansa altcoinlerin önemli bir bölümünde bu tarz kurulumların belirmesidir.

Bitcoin fiyatındaki belirsizlik yılın ikinci yarısında altcoinlerin artık hırpalanabileceğini gösteriyor. Bitcoin fiyatından daha hızlı düşen altcoinler Ocak ayında başlattığı rallileri artık sonuçlandırdı. Bu da önümüzdeki haftalarda fiyatların daha derin dipler yapabileceğini gösteriyor.

SOL Coin Fiyat Tahmini

Altı saatlik zaman dilimindeki teknik analiz ve fiyat hareketine dayanarak, SOL Coin fiyatındaki düşüşün devam edebileceğini söyleyebiliriz. Elliott Dalga teorisi bunu doğruluyor. Mart ayından bu yana yaşanan hareketin kısa vadeli bir A-B-C düzeltici yapı (beyaz) olması muhtemeldir. Eğer öyleyse, SOL fiyatı şu anda düzeltmenin C dalgasında.

Olası destek seviyesi daha önce de birkaç kez bu görevi üstlenen 15 dolar seviyesidir. SOL Coin yatırımcıları geçtiğimiz haftalarda 27 dolar direnci üstünde kapanışlar yapamadığı için fiyat bugün 15 dolara düşme tehlikesiyle karşı karşıya. Eğer fiyat kısa vadede 26 dolar direncini yeniden aşabilirse SOL Coin yükseliş yörüngesine tekrar girebilir. Böylece 36 dolarlık fiyat hedefi yeniden gündeme gelir.

Ancak mevcut görünüm eğer piyasalarda büyük bir sürpriz olmazsa SOL Coin fiyatının 15 dolara kadar düşebileceğini gösteriyor. SOL Coin fiyatı yazı hazırlandığı sırada 20,4 dolarda bulunuyor.

Read Entire Article