13 Dolardan Sıçramıştı! Bu Altcoin Ralliye Devam Edebilir!

2 years ago 92

Kripto para piyasaları Bitcoin’in yükselişiyle birlikte kritik destek seviyelerinden önemli ölçüde toparlandı. Popüler altcoin piyasalar geri çekilmeye başladığı için direnç bölgesinin altına düştü ancak ralli bu koşullarda devam edebilir. Kripto para yatırımcılarını ilerleyen günlerde neler bekliyor? Yükselişin devamı gelecek mi?

Ethereum Classic (ETC)

Yıllardır kripto para yatırımcıları arasında popüler bir yatırım aracı olan Ethereum Classic (ETC) 13 dolarlık kritik destek bölgesinden toparlanmıştı. Dipten alım yapan yatırımcılarına ciddi kazanç fırsatları sunan ETC yazı hazırlandığı sırada 23,5 dolardan alıcı buluyor. Geçtiğimiz hafta 16 doları aşarak kazançlarını katlayan Ethereum Classic (ETC) tekrar toparlanabilecek mi?

Önümüzdeki hafta yapılacak olan FED toplantısı öncesinde altcoinlerin yukarı yönlü ataklarına devam etmesi umuluyor. ETC eğer direnç bölgesini aşabilirse rallisini devam ettirerek daha iyi seviyelere yükselebilir. Peki yatırımcıların izlemesi gereken önemli bölgeler hangileri?

Ethereum Classic (ETC) Yorum

ETC devam eden yükseliş dirilişinde 20/50/200 EMA'sının üzerine çıktı. Bu arada, altcoin, grafikte kısa vadeli bir gerilemeye işaret eden bir yukarı kanal kırılımı gördü. Kritik %38,2 Fibonacci desteğinden gelen bir toparlanma, alıcıların önümüzdeki saatlerde kazandıkları ivmeyi korumalarına yardımcı olabilir. Popüler altcoin yazı hazırlandığı sırada %4 düşüşle 23,53 dolardan işlem görüyor. 16 Temmuz'dan itibaren başlayan %89,68'lik geri çekilme altcoinin 19 Temmuz'da iki ayın en yüksek seviyesine ulaşmasına neden oldu. Bu satın alma geri dönüşü, boğaların yakın ve uzun vadeli EMA'ların üzerinde bir kapanış yapmasına imkan tanıdı.

Son birkaç gün içinde, fiyat yükselen bir kanalda toparlanırken ETC yüksek volatilite yaşıyor. Ancak 25 dolarlık direnç son ralliyi kontrol ederken, boğaların hala daha yüksek alım hacimlerini beslemesi gerekiyordu %38,2 seviyesinden gelen toparlanma, alıcıların Kontrol Noktasını (POC, kırmızı) test etmelerine yardımcı olabilir. Eğer başarılı olursa ETC fiyatı 25,6 doları yeniden test etmeyi hedefleyecektir.

BTC fiyatının yaşayacağı ani düşüş yükseliş eğilimlerini azaltabilir. Alıcılar bunu önlemek için 20 EMA'nın üzerinde kalıcılık sağlamalıdır. ETC %38,2 desteğinden toparlanmaya devam ederse, POC yakınlarında düzleşmeden önce bazı kazanımlar görebilir. Bu durumda, kar al seviyeleri yukarıdakiyle aynı kalacaktır.

Sorumluluk Reddi: Bu yazıda yer alan bilgiler kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez. Yatırımcılar, kripto para birimlerinin yüksek volatilite ve dolaysıyla risk taşıdığının farkında olmalı, kendi araştırmaları doğrultusunda işlemlerini gerçekleştirmelidir.
Read Entire Article