2,8 Dolara Ulaşabilecek Mi? Bu Kripto Parada Boğa Formasyonu!

2 years ago 86

Kripto para piyasalarının geneli bugün gelen açıklamaların ardından yönünü aşağıya çevirdi. Bitcoin 20.500 dolar seviyesinde bulunuyor. En büyük kripto para için 20.000 doların altındaki olası kapanışlar altcoinlerde çok ciddi kayıpları tetikleyebilir. Peki kripto para yatırımcılarının yakından izlediği bu altcoin zorlu piyasa koşullarına rağmen 2,8 dolara ulaşabilecek mi?

EOS (EOS)

Yazı hazırlandığı sırada piyasa değerine göre 33’üncü olan EOS yaklaşık 1,6 dolardan alıcı buluyor. Bitcoin’in devam eden düşüşü altcoindeki işlem hacmini %12 oranında artırdı. Elbette hacmin mevcut durumu EOS yatırımcılarının daha fazla düşüş riskinden kaçınmak için attıkları adımı teyit ediyor. EOS son 24 saatte 1,78 dolar ile 1,6 dolar aralığında hareket etti. Bitcoin’in 17:30 saatinden sonra başlattığı düşüş direkt olarak Powell tarafından yapılan açıklamalarla bağlantılıydı.

Önümüzde düşük hacimleriyle fenomen olan klasik bir hafta sonu var. Peki EOS yatırımcılarının Cumartesi ve Pazar günleri hangi seviyeleri izlemesi gerekiyor. EOS için kısa vadede yükseliş senaryosu hangi şartlarda gerçeğe dönüşebilir?

EOS (EOS) Yükselir Mi?

EOS fiyatı 1,89 dolar arz bölgesinde artan satış baskısı nedeniyle yuvarlanan dip modelinde yukarı yönlü bir kırılma sağlayamadı. Bununla birlikte, fiyat hareketi, altta yatan yükseliş hissinin bir fincan ve kulp formasyonuyla bir trend dönüşü hazırladığını gösteriyor. Peki EOS için yükseliş ihtimali var mı? EOS için tartışılan yukarı yönlü dönüş paterni, 1,9 dolar seviyesindeki direnç boyun çizgisini kırmayı başaramadı. Şu anda, genel dirençteki düşüş eğilimi, son dört günde %13'lük bir fiyat düşüşüne neden oldu.

Fiyattaki geri çekilme 200 günlük EMA'nın altına düştükten sonra 1,58 dolar destek seviyesine yaklaşıyor.  Kısa vadede fincan ve kulp modeli için fiyatın 1,5 dolar ile 1,41 dolar aralığına düşmesi mümkün olabilir. Uzun vadede, EOS fiyatı bu modele göre 1,89 dolar seviyesini aşarak 2,8 dolara kadar hızlı bir ralliyi hedefleyecektir. İlerleyen saatlerde 1,41 ve 1,15 dolar destek bölgesi için kritik olacak. Fiyat şimdilik 1,73 dolar direncinin altında bulunduğu için 1,58 dolar desteğini test ederek yeniden direnç bölgesi için güç toplamaya başlayabilir.

Birkaç saat sonra hafta sonu başlıyor ve eğer ayılar fiyatı daha aşağıya çekmek için çabalayacaksa muhtemelen hacimsiz bir piyasa ile işlerini kolaylaştıracak. Yatırımcıların Bitcoin tarafından tetiklenecek olası kayıplara hazırlıklı olması gerekir.

Read Entire Article