2 Analist Bitcoin’de Geçmişi Gösterip Aynı Şeyi İşaret Etti: Bitcoin’de Yükselişe Hazır Olun!

1 year ago 64

Son iki haftadır, dünyanın en büyük kripto para birimi Bitcoin (BTC) büyük bir konsolidasyona girdi ve 28.000 $ seviyesini aşmak için mücadele ediyor. İşin iyi tarafı, Bitcoin'in sınırlı bir aşağı yönlü dalgalanma göstermiş olmasıdır.

Bitcoin'de Fiyat Hareketi

Bitcoin için zincirleme kurulum, ileride güçlü bir gösteri için hazırlanıyor olabileceğini gösteriyor. Popüler kripto analisti Ali Martinez, Bitcoin için Düzeltilmiş SOPR'ye (aSOPR) işaret ediyor ve bu da ileride bir yükseliş ivmesine işaret ediyor. Ali son tweet'lerinden birinde şunları yazdı:

Başka bir Bitcoin göstergesi patlayıcı büyümeye işaret ediyor! Tarihsel olarak, 1'in altındaki aSORP (90d) ayı piyasasına, 1'in üzeri ise boğa piyasasına işaret eder. 2015, 2019 ve 2020'de %6,110, %150 ve %579 kazançlara yol açtı. aSORP kısa süre önce 1'in üzerine çıktı ve BTC'nin parabolik olmaya hazır olduğunu gösteriyor.

Teknik analize göre, Bitcoin (BTC) fiyat hareketi şu anda bir flama formasyonu oluşturuyor. Bu formasyonun üzerindeki potansiyel bir kırılma, BTC fiyat hareketinin yukarı yönlü devam edeceğine işaret edebilir.

Bitcoin'in Fiyat Seviyeleri

Analistler Bitcoin'in devam eden fiyat hareketi konusunda yükselişte ve BTC 27.600 dolar desteğini korumaya devam ettiği sürece buradan çok daha yüksek fiyat seviyeleri bekliyorlar. Popüler kripto analisti Michael van de Poppe şunları yazdı:

Fiyat hareketi sabit kaldı ve bu aralıkta ne kadar uzun süre kalırsak, dürtü o kadar ağır olacak. 15K dolardan geldiğimiz gerçeğine dayanarak, güçlü bir devamlılık göreceğimizi varsayıyorum. Şimdilik 27.600 dolarlık destek devam ediyor. Bitcoin hala 28-30 bin dolar seviyesindeki yüksek zaman dilimi direncine doğru hareket ediyor. Powell'ın faiz oranlarını yükseltme politikası büyük olasılıkla sona eriyor. Bu rahatlama için bir bileşen. Eğer Bitcoin 28.000-30.000 dolar seviyesini kırarsa, sırada 40.000 ve 46.000 dolar var. Güven nedeniyle altcoin'lerde önemli kırılmalar yaşanması muhtemel.

Bitcoin fiyat hareketinin yanı sıra bazı altcoin'ler de yükseliş eğilimi gösteriyor. Geçtiğimiz hafta Dogecoin (DOGE), Twitter'ın logosunu bir Shiba Inu meme temalı olarak değiştirmesiyle kripto piyasası tartışmalarının büyük bir kısmına hakim oldu.

Read Entire Article