2 Büyük Alman Bankası Bu Altcoin’i Seçti: Yatırım Fırsatı

2 years ago 91

Cardano (ADA) yatırım ürünleri artık büyük Alman bankaları Comdirect ve Onvista'nın müşterilerine sunulacak. ADA için bu büyük gelişme Valor'un Almanya'daki bireysel müşteriler için kripto para yatırım ürünleri sağlayıcısı olarak her iki bankayla da anlaşma yaptığını duyurmasının ardından ortaya çıktı.

Kripto Para Ürünlerine Büyük İlgi

Commerzbank AG'nin bir markası ve üçüncü en büyük Alman bankası olan Comdirect'in yaptığı açıklamaya göre bankanın üç milyondan fazla müşterisi bulunuyor. Bankanın Almanya'da çevrimiçi broker'lık, bankacılık ve danışmanlık hizmetlerinin yanı sıra Almanya dışındaki 46 borsaya erişimi var. Öte yandan Onvista, çevrimiçi broker'lık hizmeti ve Comdirect Bank AG'nin bir yan kuruluşu. Bir ETP sağlayıcısı olan Valour, ETP türündeki Cardano yatırım ürünlerinin yanı sıra Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Polkadot (DOT), Solana (SOL), Avalanche (AVAX), Cosmos (ATOM) ve Enjin (ENJ) için de ETP'ler sunuyor.

Avrupa’nın en büyük dijital varlık yönetim şirketi CoinShares'ın haftalık olarak yayımladığı rapora göre, Cardano da dahil olmak üzere birçok altcoin'e geçen hafta toplam 3.9 milyon dolarlık para girişi oldu. Rapora göre, genel olarak dijital varlık yatırım ürünlerinde geçen hafta toplam 17 milyon dolarlık küçük çıkışlar görüldü. Bitcoin, geçen hafta toplam 21 milyon doları bulan çıkışlardan en büyük payı aldı. Avrupa pazarından toplam 20 milyon dolarlık para girişleri olurken, Amerikan pazarından 36 milyon dolarlık para çıkışları yaşandı. Bu da bölgesel para akışında yatırımcıların ikiye bölündüğünü gösteriyor.

Cardano Kurucusundan Kanada'ya Tepki

Cardano'nun kurucusu Charles Hoskinson, kişisel Twitter hesabından bugün bildirdiğimiz gibi Kanada'nın 9 eyaletindeki kripto para yatırımcılarına yıllık kripto para alım limiti getirmesine tepki gösterdi.

Hoskinson'ın tepkisini "Mo" adlı bir Twitter kullanıcısının Kanada'nın belirli eyaletlerinde yaşayan kripto para yatırımcılarının yıllık yalnızca 30 bin ABD doları limiti ile kripto para satın alabileceğini gösteren belgeleri paylaşmasını alıntılayarak yaptığı görüldü.

Yeni düzenleme göre Kanada'nın yıllık kripto para alım limiti Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Litecoin (LTC) ve Bitcoin Cash (BCH) için geçerli değil. Cardano (ADA) ise satın alım limitine tabi kripto paralar arasında yer alıyor.

Tüm bunlarla birlikte ADA, yazım sırasında günlükte yüzde 2,27 düşüşle 0,5411 dolardan alınıp satılıyor.

Read Entire Article