2 Dev Balinadan Mercedes-Benz Dopingi Alan Altcoin’de 2.5 Milyon Dolarlık Alım

2 years ago 95

Zincir üstü (on-chain) veri platformu WhaleStats'ın sağladığı verilere göre, dev kripto para balinaları Polygon'un yerel varlığı MATIC'in peşine düştü. WhaleStats'ın verilerine göre, MATIC'in en yüksek işlem hacmine sahip ilk on kripto para listesine girmeyi başarmasıyla, bazı yüksek varlıklı Ethereum balinaları büyük miktarlarda Polygon'un yerel varlığından satın alım yapmaya başladığını bildirdi. MATIC, ayrıca Ethereum Blockchain'i üzerindeki en popüler akıllı sözleşmelerden biri haline gelmiş durumda.

2.56 Milyon Dolarlık Alım

WhaleStats, iki büyük Ethereum balinasının MATIC'e 2.5 milyon dolar yatırdığını bildirdi. Söz konusu "Bonobo" ve "BlueWhale0072" adlı balinalar, MATIC'de sırasıyla 1.13 ve 1.43 milyon dolar değerinde alım yaptı. En büyük 100 Ethereum balinası arasında beşinci sırada yer alan Bonobo, 199 bin 999 adet MATIC alırken, bu alımından hemen sonra 1.34 milyon dolar değerinde APE coin aldığı görülüyor.

WhaleStats, ayrıca MATIC'in şu anda en yüksek işlem hacmine sahip ilk on kripto para listesinde yer aldığını bildirdi. Token, Kripto para borsası FTX'in ekosistem varlığı FTX Token'ın (FTT) hemen ardından altıncı sırada yer alıyor. CoinMarketCap'in verilerine göre, MATIC, yazım sırasında günlükte yüzde 2,37 düşüşle 0,93 dolardan işlem görüyor.

MATIC'e Mercedes-Benz Dopingi

Polygon'un yerel varlığı MATIC, yedi günde değerini yüzde 10, son bir ayda ise yüzde 115'in üzerinde artırarak öne çıkmayı başardı. Altcoin'in bu performansının katalizörü ise otomotiv devi Mercedes-Benz'in Polygon altyapısına sahip bir veri paylaşım ağı geliştireceğini duyurması oldu.

Mercedes-Benz Group’un bir parçası olan Daimler Güney Doğu Asya, ürününü piyasaya sürmek için Ethereum Layer 2 ölçeklendirme platformu Polygon’dan yararlanacak olan Blockchain teknolojisine dayalı bir veri paylaşım ağı oluşturacağını açıkladı. Acentrink adlı veri paylaşım platformu, işletmelerin merkeziyetsiz bir ortamda veri alıp satmalarına ve ticaret yapmalarına izin verecek. Yeni platform, Daimler Güney Doğu Asya ve Polygon arasındaki ortaklığın sonucu olarak geliştirilecek.

Read Entire Article