2 Uzman Analist, 2 Benzer Uyarı: Dogecoin’de (DOGE) Buna Hazır Olun!

1 year ago 68

Tesla CEO’su Elon Musk’ın da etkisiyle yükseliş ivmesi kazanan popüler meme token Dogecoin (DOGE) kripto para piyasalarındaki yükselişe öncülük ediyor.

"DOGE Artışı Devam Edebilir!"

Dogecoin ilk olarak kripto para biriminin en üretken destekçilerinden biri olan teknoloji milyarderi Elon Musk'ın sosyal medya devi Twitter'ı başarılı bir şekilde satın alması haberi üzerine hareket etmeye başladı. Meme token yaklaşık 0.059 dolardan 0.14 dolar seviyesine %137 oranının üzerinde ralli yaptı ve kazançlarının çoğunu elinde tutarak yazı kaleme alındığında 0.124 dolar seviyesinden işlem görüyor. Kısa sürede elde edilen büyük kazanımlara rağmen Kaleo takma adıyla bilinen kripto para analisti, yaşanan yükseliş ivmesinin devamının olabileceğini belirtti. Yakından takip edilen uzman analist Twitter üzerinden 537.000 takipçisine biraz sabırlı olmaları sonucunda DOGE için başka bir yükseliş ivmesinin yaşanabileceğini ileri sürdü. Uzman isim açıklamalarında şu ifadelere yer verdi:

Dogecoin'in yükselişinin henüz bitmediğini hissedin. Bu hafta sonu gördüğümüz hareketin aynısını hemen görmeyi beklemeyin. Ancak biraz sabır ve daha yüksek bir hamle daha görmeliyiz.

"Piyasalarda Alt Sezon"

Popüler analiste göre DOGE, altcoin piyasasını başka bir "alt sezona" veya altcoinlerin Bitcoin'den (BTC) belirgin şekilde daha iyi performans gösterdiği bir döneme yönlendiriyor. Kaleo, büyük güç gösterdiğini belirttiği DOGE/BTC paritesiyle alakalı bir grafik paylaşarak şunları söyledi:

Dogecoin hala oldukça yükseliş eğilimi gösteriyor.

Öte yandan geçtiğimiz günlerde açıklamalarda bulunan bir diğer uzman analist Smart Contracter'da Dogecoin verilerini ele alarak Kaleo’yu destekler biçimde, popüler kripto para biriminde “çılgın bir yükselişin” yaşanabileceğini belirtmişti. Uzman açıklamalarında şu ifadeler yer vermişti:

Önümüzdeki birkaç ay boyunca Bitcoin bakiyemin bir kısmını DOGE'ye aktarmayı düşünüyorum. Bu durum DOGE/BTC paritesinde uzun zamandır gördüğüm en çılgın yükseliş hareketi. Neredeyse hiç kimsenin bahsetmediği yaklaşık bir yıl süren IHS (ters baş ve omuz) kırılması.

Read Entire Article