2 Uzman Analistten Sürpriz Shiba Inu Açıklaması: SHIB, Roket Fitilini Yaktı Mı?

2 years ago 86

Piyasanın en popüler kripto para birimlerinden olan Shiba Inu (SHIB) son 24 saat içinde de adından en sık söz ettiren meme token olmayı başardı. Geçtiğimiz birkaç gün içinde yaklaşık olarak yüzde 30 artış yaşayan Shiba’da yükseliş hareketlerinin devam edip etmeyeceği merak konusu.

Shiba Yükselişi Sürecek Mi?

Kıdemli bir analist olan Peter Brandt, kısa süre önce yaptığı açıklamalarda Shiba Inu'nun (SHIB) yükselişe geçebileceğini dile getirdi. Analizini TradingView aracılığıyla paylaşan Brandt, yaptığı son teknik analizde SHIB'nin bir boğa döngüsüne girmiş olabileceğini belirtti.

Öte yandan kripto piyasasının tanınmış analist ve yatırımcılarından David Gokhshtein de SHIB fiyatındaki yükselişin devam edebileceğine dikkat çekti. Analist Twitter aracılığı ile ilgili yaptığı açıklamalarda, Shiba’nın başka bir yükseliş hamlesi için güç topluyor gibi göründüğünü belirtti.

Bunlara ek olarak Shiba Inu'nun son zamanlarda analistlerin yanı sıra balinaların ve bireysel yatırımcıların da ilgisini çektiği görülüyor. Örneğin; 100.000 doların üzerindeki SHIB işlemleri son 4 ayda önemli ölçüde arttı. Ayrıca Shiba Inu'nun sosyal medyadaki etkinliği de son zamanlarda önemli ölçüde arttı.

Shiba Inu Fiyatı

Piyasa değeri bakımından en büyük ikinci meme token konumunda bulunana Shiba 14 Ağustos’ta 0,000018 dolara yükseldikten sonra bir düzeltme yaptı ve yazının kaleme alındığı sırada 0,000016 dolardan işlem görüyor.

CoinMarketCap verilerine göre Shiba son 1 haftada yaklaşık olarak yüzde 27 artış kaydederken son 1 ayda da yüzde 45 oranında artış yaşamış durumda. Bu yükselişlerin arkasında hem Shiba yakımlarının hem de Shibarium gelişmelerinin olabileceği düşünülüyor. ancak yine de yatırımcılar hala Shiba konusunda piyasada bir fikir birliği olmadığını ve ani düşüşlerin gelebileceğini unutmamalı.

Read Entire Article