2 Uzmandan Altın Değerinde Altcoin Tavsiyesi: Gelecek Bu Projelerde!

2 years ago 100

 Kripto kışı, şirketlerde büyük çaplı işten çıkarmaları ve satışları tetikleyerek piyasaya kaos getirdi. Bitcoin (BTC) 20.000 doların üzerinde kalmaya çalışırken, uzmanlar özellikle işlevselliği ve kullanım durumu olan altcoin projelerine dikkat çekiyor.

Web 3 Vurgusu! 4 Altcoin, Radarınızda Olsun!

Bazı altcoin projeleri, tehlikeli sularda gezerken bazıları ise istikrarlı ve bazen de çarpıcı fiyat artışları ile gündeme oturuyor. Yatırımcıların aklındaki soru kripto kışından sonra savaşı hangi altcoin'lerin kazanacağı. Ama en önemlisi, mevcut piyasa ortamında yatırım yapmak için en ilginç altcoin hangisi? Home DAO CEO'su ve Kurucusu Andrew Bittner, Finance Magnates'e Ethereum'un güçlendiğini ve muhtemelen Katman 1'lerin rakipsiz şampiyonu olarak ortaya çıkacağını söyledi.

Yöneticiye göre, piyasadaki krizde bile Ethereum ekosisteminde yeni projelerin tanıtılması ve hız ve düşük işlem maliyeti için kullanım durumlarının güncellenmesi ayı piyasasının sonunda ETH'yi daha da cazip hale getirecek. Bittner, kripto kışının ortasında izlemeye değer diğer kripto para projeleri hakkında da yorum yaptı ve şunları söyledi:

Yalnızca kulanıma ve işleve odaklanması nedeniyle IOTA (MIOTA) gibi projeler, ivme kazanacak. Helium (HNT), aynı zamanda kullanım ve işlevsellik sunan başka bir proje. Eşler arası benzersiz kablosuz ağları ile sektör genelinde altyapıları büyümeye devam ettikçe ve daha istikrarlı hale geldikçe, bu altcoin'in önemi daha da artacak. Graph (GRT), ayrıca kullanım ve işlev açısından büyük fırsatlar sunuyor. Bu projenin inanılmaz bir rolü var.! Graph, "blok zincirinin Google'ı" olmaya aday. Proje, blok zincirindeki veriler için arama motoru ve insanlar bu önemli aracı "kullanmaya" yeni başlıyor. Kripto para sektörü, birçok süreçten geçti. ICO'lar, DeFi, Memecoin'ler, NFT'ler..! Ancak Web3, geleceğe damgasını vuracak.

Bu Projelerden Uzak Durun!

Finance Magnates ile konuşan EXMO UK İş Geliştirme Başkanı Maria Stankevich de çarpucı açıklamalar yaptı. Yöneticiye göre, uygun risk yönetimi ile, yüksek riskli stratejiler büyüyen pazarlar için iyidir, ancak resesyon ve türbülans dönemlerinde altcoin seçiminde dikkatli olmak gerek. Celsius ve diğer büyük kripto platformlarındaki durum, sağlam risk yönetimi ve dikkatli proje seçimi ihtiyacını vurguluyor. Stankevich, kripto dünyasına zarar verebilecek makroekonomik koşullardan da bahsetti.

Uzmana göre, kripto para piyasası Celsius'un sorunlarından değil makroekonomik koşullardan etkilendi. Fed'in niceliksel sıkılaştırılması ve hatta sadece faiz artırımı nedeniyle, birçok yatırımcı yüksek riskli varlıklardan kurtulmaya çalışıyor. Bu koşullar altında, birçok tokenin likiditesi azalır ve fiyatları “balina” satışlarına karşı daha hassas hale geliyor. Stankevich, Avalanche, Near ve Polkadot gibi projelerden veya bu listeden herhangi birinden altcoin almanın iyi bir fikir olmadığını söyledi.

Read Entire Article