2022’de 10x Yapabilecek NFT Projeleri! Kripto Gurusu Açıkladı!

2 years ago 303

En popüler kripto para analistlerinden biri bu yıl içinde 10 kat değerlenebilecek en iyi 4 NFT projesini açıkladı. Bu tarz isimler tarafından duyurulan projeler bazen söyledikleri gibi ciddi fiyatlamalar yapabiliyor. Örneğin Bloktopia (BLOK) henüz ön satışa başlamadan önce buradan duyurulmuştu. Ön satıştan günler önce de sizinle bu bilgiyi paylaşmıştık. Bugün BLOK fiyatı ön satış bedelinin kat kat üzerinde bulunuyor.

Yine de Lark Davis tarafından paylaşılan bu projelerin bazıları sadece reklam amaçlı araya sıkıştırılmış olabilir. Davis bunu açıklamasa da geçmişte benzer şeylere şahit olmuştuk. Tüm bu sebeplerden ötürü kapsamlı araştırma yapmadan projeye para yatırmamalısınız.

Tennis Champs

Listenin başında Tennis Champs var. Gündelik sosyal oyunlara NFT ve tokenleri entegre ediyorlar. Kullanıcılar, blockchain oyun geliştirme, yayınlama ve ölçeklendirme için pazar lideri araçlara erişebilir. Joyride, oyun geliştiricileri için bir platformdur ve Coinbase Venture, Animoca Brands, Solana Ventures, Dapper Labs gibi birçok fonun desteğiyle son yatırım turunu tamamladı.

NFT’leri metaverse ile uyumlu hale getirmek için çalışıyorlar.

Diğer NFT Projeleri

İkinci NFT koleksiyonu Avarik Saga‘dır. Bu JRPG tarzı bir oyundur. Oyun temel olarak NFT karakterleri RPG oynamak için uyumlu hale getiriyor. Güneydoğu Asya pazarına odaklanıyorlar. Özellikle, Endonezya’daki mobil oyun pazarında adlarından söz ettirmeye başladılar. Güney Doğu Asya’daki bazı büyük kripto gruplarıyla anlaşmalar da yapıldı. Davis, erken dönem yatırımcılarının bu projeler ciddi para kazanabileceğini düşünüyor.

Nyan Heroes listenin üçüncü kahramanıdır. Bu temelde bir mekanik savaş oyunudur. Bu proje Solana üzerine inşa edilmiştir. Ve Solana bu tür oyunlar için harika bir ortam sunuyor. Solana Network’e gelen çok fazla oyun var ve daha fazlasının yolda olduğunu biliyoruz. Bu oyun çıkıyor ve oldukça popüler olabilir. Mekanizmalarının tüm konsepti harika, Japon anime tarzı havalı ve insanlar kedileri seviyor, bu yüzden kesinlikle göz kulak olmaya değer. En azından Lark Davis böyle düşünüyor.

Cyber Brokers, Davis’in son favori NFT projesidir. Bu projede farklı karakterler için birçok farklı sınıf, karakter ve özellik vardır ve bunlar tamamen zincirleme NFT’lerdir. Farklı olarak NFT karakterindeki değişkenlerle oynayabiliyorsun. Mesela koleksiyon parçanın giysisini değiştirmen mümkündür. Davis bu projeyle alakalı şunları söyledi;

“Sanat olağanüstü ve onların etrafında büyüyen topluluk olağanüstü. Ve Josie kesinlikle harika şeyler üretirken bu alanda kendini gerçekten bir kripto sanatçısı olarak kanıtladı. O erken bir NFT öncüsüdür ve bu üretken sanat koleksiyonu harikadır”.

Sorumluluk Reddi: Bu yazıda yer alan bilgiler kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez. Yatırımcılar, kripto para birimlerinin yüksek volatilite ve dolaysıyla risk taşıdığının farkında olmalı, kendi araştırmaları doğrultusunda işlemlerini gerçekleştirmelidir.
Read Entire Article