2022’de 8 Doları Aşabilecek Mi? İlk 30 Kripto Para Arasında!

2 years ago 95

Piyasa değerine göre en büyük 30 kripto para arasında yer alan bu altcoin Binance borsasında da işlem görüyor. Kripto paralardaki son toparlanma birçok kripto paranın ciddi ivme kazanmasına neden oldu. Ancak BTC 23.500 dolar altına düştüğü için altcoinlerdeki yükseliş zayıflamış görünüyor. En büyük Ethereum rakipleri arasında yer alan bu altcoin kritik 6 dolar seviyesini geri kazanabilir.

NEAR Protocol (NEAR)

NEAR fiyatı, mayıs ayına kadar uzanan kısa vadeli destek alanının yakınında konsolide oluyor. Bu seviyenin üstünde veya altında bir kırılma, altcoinin yönünü belirleyecek. Şimdilik görünüm boğaların lehine görünüyor. NEAR son 30 günde 6 doları aşmış olsa da bu bölgede kalıcılık elde edemedi. 1 aylık zaman diliminde 3,58 dolar ile 6 dolar arasında hareket etti. Piyasa değeri 3,8 milyar dolar seviyesinde olduğu için en büyük 23’üncü kripto para olan NEAR, 7 ay önce 20,42 dolara ulaşarak ATH bölgesini belirlemişti.

Ancak TerraUSD ve diğer stablecoinlerle birlikte kendi ekosistemindeki USN’nin de kervana katılmasıyla fiyatı düşmeye başladı. Kısa süre önce de USN bir siber saldırıya uğradı ve milyarlarca dolar değerinde stablecoin basıldı. Neyse ki söylendiği kadar merkeziyetsiz değildi ve ekip gerekli müdahaleyi yaparak basılan karşılıksız tokenleri yaktı. Peki bundan sonra NEAR fiyatı nereye gider?

NEAR Protocol (NEAR) Fiyat Hedefi

Günlük grafikte NEAR Protocol yükseliş görünümüne devam ediyor. Fiyat daha yüksek zirveler ve daha yüksek dipler yapıyor. Bununla birlikte, son zamanlarda fiyat, düşük seviyelerden %50'den fazla yukarı yönlü kazançla büyük bir güç göstererek 4,02 dolardan 6,11 dolara itici bir hamle yaptı. 5 Ağustos'ta Cup & Handle” formasyonunda bir kırılma yaşandı. NEAR 6,11 dolara çıktıktan sonra bir geri çekilme için gelen yuvarlak bir tepe oluşturdu. Bu aynı zamanda 20 günlük üstel hareketli ortalama olan 5,12 dolar ile çakışıyor.

Bir önceki seansta fiyat 20 EMA'nın altında kapandı, ilerleyen saatlerde 5,2 doların üzerinde kapanışlar boğaların yeniden 6 dolar seviyesini hedeflemesini sağlayacak. Fiyatı arz bölgesinin üzerine çıkarmak için daha fazla alıcının katılımı bir ön koşuldur. Fiyatın, sürekli satın alma baskısı altında 8 doları test etmesi olasıdır. Ayrıca mevcut görünümde Bayrak ve Direk deseni de yukarı yönlü potansiyeli vurguluyor.

Olumsuz senaryoda ise NEAR fiyatının 4,9 dolar altında kapanışlar görmesi gerekiyor. Nihai hedef ise 4,4 dolar ve altıdır.

Read Entire Article