2022’de İzlenecek Uzun Vadeli Potansiyeli Olan En İyi 4 Metaverse Coin

2 years ago 188

Kripto piyasasında her biri benzersiz çözümler ve oyunlar sunan yüzlerce metaverse coin var. Bu evrende yeni olanlar için hangi metaverse coinin daha uygulanabilir ve değerli olacağını anlamak zor olabilir. Çünkü birçok metaverse projesi kısa vadeli ve dolandırıcılık faaliyeti içeren projeler olabiliyor. Ancak bu sağlam projeli metaverse coinler, kısa ve uzun vadede kazanç vadediyor.

CEEK VR (CEEK)

Ceek VR, spor, eğlence, müzik, TV ve daha fazlasını içeren bir dijital gerçeklik deneyimi sunan metaverse platformudur. 348 milyon dolarlık piyasa değeri ile CEEK, artık piyasadaki güvenini taşlara kazıyor. Platformun genel amacı hayranlarla ünlüleri buluşturmakken Sting, Lady Gaga, U2 gibi idollerin bu platformda bulunmasıyla nadir yüksek profilli bir metaverse projesi olduğunu ispatlıyor. Ceek VR, kendi markasına ait VR gözlüğüne sahip ve platform bir NFT pazarı da içeriyor. Platformun yerel tokenı CEEK, PancakeSwap, ProBit Global, Uniswap, BKEX, LATOKEN gibi platformlardan satın alınabiliyor.

Sandbox (SAND)

3,2 milyar dolarlık bir piyasa değerine sahip olan The Sandbox (SAND) ise piyasanın en ünlü metaverse projelerinden biri olarak hali hazırda tanınıyor. The Sandbox, Sofbank’ten aldığı son yatırımla en çok finanse edilen projelerden biri de oluyor. Ayrıca SAND, hem metaverse coinler arasında değerine göre dördüncü hem de yine metaverse coinler arasında en çok tutulan üçüncü token olarak sıralanıyor. Genel olarak platform, Minecraft’in bloklu tasarımını ve Fortnite’ın renkli temasına sahip melez bir 3D dijital dünya oluşuyla biliniyor. Ayrıca platform, %100 ücretsiz oynanabiliyor. Bunun yanı sıra Sandbox, dijital arsa NFT’leri de içeriyor ve OpenSea’de bu NFT’ler 1.7 ETH yani kabanca 5.100 dolar değerinde satılıyor. SAND, KuCoin, Binance, FTX, Bittrex ve daha birçok platformda satın alınabiliyor.

Theta Network (THETA)

Aynı şekilde 3,2 milyar dolarlık bir piyasa değerine sahip olan Theta Network, piyasadaki en değerli ikinci metaverse coin olarak karşımıza çıkıyor. Theta Network, özellikle Katy Perry, Wiz Khalifa, The Price is Right şovu ve American Idol gibi ikonik TV şovu ile işbirliğiyle ön plana çıkıyor. Bunun yanı sıra Theta Network, bir NFT platformu olması dışında kendi yerel tokenı ile indirimler ve ödüller de sunuyor. THETA Binance, KuCoin, Bybit, Crypto Com ve daha birçok platformdan satın alınabiliyor.

Decentraland (MANA)

3,7 milyar dolarlık piyasa değeri ile Decentraland (MANA), en değerli metaverse coin oluyor ve bu onu şüphesiz ki en iyi uzun vadeli potansiyele sahip metaverse coin yapıyor. Metaverse platformlarının lideri Decentraland, tüm projeler arasında en fazla sayıda oyuncuya sahip olmasıyla da dikkat çekiyor. Decentraland da tamamiyle ücretsiz bir oyun deneyimi sunarken, dijital kumarhane, dijital kulüp vb birçok ortama sahip olmasıyla çeşitlilik de sunuyor. Ayrıca platform, oyunculara ister oyna kazan oyunlarıyla ödüller kazanmayı isterlerse de eğlenceli aktivitelerde bulunmayı vadediyor. Bu platform da The Sandbox gibi OpenSea’de NFT arazileri de dahil olmak üzere bir emlak piyasasına sahiptir. Bu dijital arsa NFT’leri, OpenSea’de yaklaşık 2,6 ETH yani kabaca 7.700 dolar yapıyor. Platformun yerel tokenı MANA ise, Gate IO, Kraken, Coinbase, Binance ve daha birçok platformdan satın alınabiliyor.

Read Entire Article