2022’nin Yıldızı Olacak 4 Altcoin! Joe, Ay’a Gidecekler Dedi!

2 years ago 126

Bitcoin ve tüm kripto para piyasası kararsız biçimde hafta sonuna hazırlanıyor. Önümüz bayram ve çarşamba günü FOMC toplantısı var. Bayramımız zehir olur mu? Göreceğiz, fakat popüler kripto para analisti Joe Parys bu yıla damga vuracak 4 altcoini paylaştı. Ona göre 2022 yılının yıldızları bu altcoinler olacak.

Elbette Joe, bunları söylerken geleceğe gidip olacakları gördükten sonra gelip bize anlattığını iddia etmiyor. Beklentilerini paylaşıyor yani muhakkak bu projelerle ilgili kendi kapsamlı araştırmanızı, değerlendirmenizi ve risk analizinizi yapmanız gerekir.

HEX

Listede bahsedilen ilk trend olan altcoin HEX. Richard Heart tarafından 2 Aralık 2019’da tasarlanıp piyasaya sürülen HEX, kendisini blockchain tabanlı Mevduat Sertifikası olarak tanımlıyor. HEX, Ethereum ağında başlatılan bir ERC20 tokenidir. HEX, geleneksel finansal piyasalarda kullanılan finansal ürünün blockchain karşılığı olarak Mevduat Sertifikasının yerini alacak bir değer deposu olmak istiyor.

Joe, bu ERC20 tokenin hedeflerine ulaşacağına ve bunun 2022 yılında olacağına inanıyor.

Diğer 3 Altcoin

İkinci trend altcoin ise ApeCoin‘dir ApeCoin, web3’ün ön saflarında merkezi olmayan topluluğunu güçlendirmek ve teşvik etmek için APE Ekosisteminde kullanılan bir ERC-20 yönetişim tokenidir. Geçtiğimiz günlerde 25 doları hedeflediğini söylemiştik. Yanıldık, çünkü fiyat son 24 saatte 27,6 dolara kadar yükseldi. Hafta sonu yapılacak arazi satışlarının fiyatı böylesine güçlü biçimde etkilemesi zaten bekleniyordu. Hype devam ederse orta vadede 40 dolar ATH seviyesinin test edildiğini bile görebiliriz. Joe, APE’nin metaverse alanında adından ciddi anlamda söz ettireceğini düşünüyor.

Günümüzün trend kripto paralarından biri, STEPN (GMT) üçüncü sırada yer alıyor. Solana blockchainindeki GameFi öğelerine sahip, kendine özgü bir “Web3 yaşam tarzı uygulamasıdır”. Hareket ettikçe para kazandığınız bu projede büyük bir hype var. GMT ve GST isimli iki farklı tokenleri var. Bunun dışında asgari 13 SOL civarında NFT ayakkabı alarak günlük yürüyüşünüzü yaparken ödülünüzü alabiliyorsunuz. Günlük stake ödülüne farklı bir bakış açısı getirilmiş. Benzer projeler ortaya çıkacaktır ve hepsi STEPN kadar iyi niyetli olmayabilir, ponzi yapılar oluşmadan önce uyarmış olalım. Umarız STEPN de iyi niyetlidir.

Joe, bu tarz paylaşımlarda araya reklam sıkıştırabiliyor. Son proje biraz buna benziyor, o sebepten daha dikkatli olmanız gerekir. Pancake Squad 10.000 benzersiz, rastgele oluşturulmuş PancakeSwap NFT’sidir. Joe, projeyi paylaştığında taban fiyat (FP) 16,7 BNB civarındaydı ve 121 bin BNB hacme ulaşıldı.

Sorumluluk Reddi: Bu yazıda yer alan bilgiler kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez. Yatırımcılar, kripto para birimlerinin yüksek volatilite ve dolaysıyla risk taşıdığının farkında olmalı, kendi araştırmaları doğrultusunda işlemlerini gerçekleştirmelidir.
Read Entire Article