2023-2025 WAVES Beklentileri: Waves Nedir, WAVES Alınır Mı?

1 year ago 116

Uzman isimlerin yorumlarına göre Waves (WAVES), pandemi süreci ve sonrasındaki marko ekonomik durum karşısında güçlü kalmış kripto para birimleri arasında yer alıyor. Waves platformu, öncelikle blok zincirinin faydasına değer katmak için bir proje olarak tanımlanıyor.

Waves Nedir?

Waves, kullanıcılarına merkezi olmayan finansın (DeFi) işlevselliğini sunmayı ve aynı zamanda kullanıcı dostu bir arayüz ile kullanıcıların avantajlardan yararlanmasını sağlamayı amaçlıyor. Waves bazı analistler tarafından, çoklu zincir altyapısına dayanan en iddialı projelerden biri olarak görülüyor ve bu durumun kripto para projesini Ethereum'un rakibi yaptığı iddia ediliyor.

Yapılan açıklamalara göre Waves kullanıcılarına şunları sunuyor:

  • Eşler arası bir ağ üzerinde yürütülen öncü bir proje olma amacı
  • Kusursuz yönetişim
  • Relay chain
  • Parachain
  • Staking
  • Geliştirilmiş altyapı

Bunlara ek olarak Waves'in yerel token'ı, ağ üzerinde yönetim, stake etme ve bağ kurma olmak üzere üç ana amacı hedefleyen WAVES adıyla tanınmaktadır. Waves ile ilgili daha detaylı bilgilere bu yazımızdan ulaşabilirsiniz.

Waves Fiyatı

Pek çok uzman isme göre Waves'in Haziran 2016'daki lansmanı büyük bir başarıyla sonuçlandı. Aralık 2017'nin sonunda, token büyük bir fiyat artışı yaşadı ve 16 doları aştı. Ancak 16 dolar civarında reddedildikten sonra, keskin bir düşüşle karşılaştı ve 2019'un başında yaklaşık 2 dolar düştü. Bir süre düz bir çizgide ilerleyen Waves’in Ekim 2020 sonrasında deyim yerindeyse arkasına bakmadan yükseldiği görülüyor.

Ancak bununla birlikte, 2021 ve 2022'de token volatilitesi artırdı ve 31 Mart 2022'de 62,36 dolar ile ATH'ye ulaştı. Aslında 2022 yılı bir kripto kışı olarak nitelendirildiği için WAVES’in bu hamlesi oldukça dikkat çekiciydi.

Bunların yanında WAVES, yazının kaleme alındığı sırada 2,82 dolardan işlem görüyor ve son 24 saat içinde yaklaşık olarak yüzde 10 artış kaydetti.

WAVES Fiyat Beklentileri

Waves ile ilgili yıllara göre fiyat yorumları şu şekilde:

  • 2023: 2022'nin sonu, kripto para dünyası için, özellikle de Waves için tüm olumsuz ve karamsar günlere veda anlamına geliyor olabilir. Dolayısıyla analistler 2023’ün WAVES için 2022’den daha iyi geçeceğini düşünüyor. Yıl bitmeden kripto paranın 6,5 dolara kadar yükselebileceği düşünülüyor.
  • 2024: Analistler 2024 yılının WAVES için 2023’den de iyi geçeceğini düşünüyor ve ilk hedefin 8,15 dolar olduğu görülüyor.
  • 2025: Analistler özellikle uzman yatırımcıları uzun vadeli yatırımlar yaptığını ve bunun karşılığının WAVES’de alınabileceğini iddia ediyor. 9,95 dolar ile 2025 yılı için ilk fiyat hedefli olarak lanse ediliyor. Ancak 2024 ve 2025 yıllarında bir ralli bekleyen analistlerin bu rakamın çok düşük kaldığını iddia ediyor.

Bunlara ek olarak Crypto Ground WAVES ile ilgili yaptığı açıklamalarda, “Mantıksal algoritmamıza dayanan Waves, hem kısa vadeli rallilere hem de potansiyel uzun vadeli avantajlara sahiptir. Kripto para fiyatı bu 1 yılın sonunda 12.3301 dolara ulaşabilir.” sözlerini kullanıyor. Ayrıca GOV Capital de yaptığı açıklamalarda, “Kripto tahminlerimize göre, Waves önümüzdeki 5 yıl içinde 134.896 dolarlık bir zirveye ulaşarak yatırımcıları şaşırtabilir.” ifadelerine yer veriyor.

Bu yazıda yer alan bilgiler kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez. Yatırımcılar, kripto para birimlerinin yüksek volatilite ve dolayısıyla risk taşıdığının farkında olmalı, kendi araştırmaları doğrultusunda işlemlerini gerçekleştirmelidir.

Read Entire Article