3.074 Yatırımcı Yüzde 47 Artış Bekliyor! Bu Altcoin, Mayıs Sonunda Bu Seviyeye Ulaşabilir

2 years ago 124
3.074 Yatırımcı Yüzde 47 Artış Bekliyor! Bu Altcoin, Mayıs Sonunda Bu Seviyeye Ulaşabilir

Merkezi olmayan uygulamaları (dApps) barındırmak için bir blok zinciri platformu olan ve şu anda piyasa değeri açısından altıncı sıradaki kripto para birimi olan Solana‘nın (SOL), Mayıs ayının sonunda bu seviyelere ulaşması bekleniyor.

Solona (SOL), Mayıs Sonunda Bu Seviyeye Ulaşabilir!

Popüler altcoin Solana, 2021’de ulaştığı tüm zamanların en yüksek seviyesinden hala çok uzakta olmasına rağmen, CoinMarketCap‘teki kripto para topluluğu, Solana’nın Mayıs 2022’nin sonuna kadar 131,79 dolar seviyelerine kadar yükseleceğini tahmin ederek tokenin fiyatı için büyük bir güven ifade ediyor.

Ancak topluluğun beklediği bu fiyat, içeriğin kaleme alındığı an itibarıyla Solana‘nın mevcut fiyatına göre %40,15 veya 37,76 dolarlık bir artışı işaret ediyorken, nihai fiyat tahmini için CoinMarketCap topluluğunun 3.074 üyesinin oyları dikkate alındı.

Solana fiyat tahminleri açısından ise, kripto topluluğunun son altı aydaki tahminlerine dayalı olarak ortalama %67,9 tarihsel doğruluğa sahip olduğu görülüyor.

İçeriğin kaleme alındığı an itibarıyla Solana (SOL), son 24 saatte %5.74 ve önceki haftaya göre %12.66 düşüşle 88.97 dolardan işlem görmeye devam ediyor.

SOL, Cardano’yu Geride Bıraktı

Solana, orijinal hacmi bakımından Cardano gibi diğer önde gelen rakiplerini geride bırakmayı başardı. Öyle ki Solana, gerçek dünyadaki işlemlerde 310 milyon dolar ile şu anda gerçek dünya hacmi açısından üçüncü en büyük akıllı sözleşme ağı olarak karşımıza çıkıyor. Ethereum ve Terra ise sırasıyla 2,46 milyar dolarlık ve 506 milyon dolarlık değerleme ile Solana’nın üstünde kalıyor.

Ayrıca, kripto para borsasında işlem gören ürünlere (ETP‘ler) olan ilgi giderek artmaya devam ediyor. Öyle ki Solana son zamanlarda Avrupa’nın en büyük borsasında işlem görmeye başladı.

Öte yandan farklı akıllı sözleşme sistemlerinde gerçek dünyadaki işlem sayısı artmaya devam ediyor. Bu açıdan Ethereum, liderliğini elinden bırakmıyor. Ancak Solana gibi diğer akıllı sözleşme sistemleri yine de ilerlemeye devam ediyor.

2017’nin başından bu yana, Ethereum‘dan önemli ölçüde daha genç olan bu ağlar, Ethereum’un pazar payına hükmetmeye başlıyor.

Read Entire Article