3 Altcoin Paylaştı! Fiyatları Ucuz, Potansiyelleri Yüksek Kripto Paralar!

2 years ago 106

Kripto para piyasalarında popüler olan isimlerin yayınladığı altcoinler bazı zamanlarda iyi para kazandırabiliyor. Bunun sebeplerinden biri çok fazla yatırımcı tarafından takip ediliyor olmalarıdır. Çok daha fazla insana ulaşan fenomenleri kitleleri yönlendirebilir ve belirli hacimler oluşturur. Peki bu hacimler kalıcı olur mu? Genelde olmuyor, ancak bu durum kısa vadeli kazançlara kapı araladıkları gerçeğini de değiştirmiyor.

Joe Parys uzun süredir kripto paralarla alakalı takipçileriyle fikir paylaşıyor. Paylaştığı altcoinlerin bir kısmını reklam için gündemine alıyor ve insanların para kaybetmesine sebep olabiliyor. Bunu da her seferinde buradan paylaşıyoruz. Ancak bu 3 altcoinin içinde zaten popüler olan projeler de var ve milyonlara hitap eden birinin görüşlerini incelemek faydalı olabilir. Joe gibi fenomenlerin paylaştığı özellikle yeni projelere yatırım yapmadan önce uzun uzun düşünmenizi ve araştırma yapmanızı tavsiye ederim. O halde başlayalım.

HEX

Richard Heart tarafından 2 Aralık 2019’da tasarlanıp piyasaya sürülen HEX, kendisini blockchainde Mevduat Sertifikası olarak tanımlıyor. HEX, Ethereum ağında başlatılan bir ERC20 tokenidir. Hali hazırda geleneksel finans piyasalarında karşılığı olan bu mevduat sertifikalarının blockchain versiyonu olmak için çaba harcıyor.

HEX’in 437.000’den fazla yatırımcısı var (cüzdan bazında) ve 88.000 staker’ı bulunuyor. Bu nedenle Joe, projenin çok daha fazla zaman kaybetmeden ayağa kalkmasını ve değerlenmesini umuyor.

Hedron (HDRN)

Hedron, Ethereum ve PulseChain blok zincirlerinde yaşayan akıllı sözleşmelerin bir koleksiyonudur. Hedron, stake edenlerin aktif HEX hisselerine karşı HDRN tokenlerini basmasına ve ödünç almasına izin vermek için HEX’in üzerine inşa edilmiştir. Hedron ayrıca stake edenlerin HEX hisselerini herhangi bir uyumlu NFT pazarında NFT tokenleri olarak takas etmelerine izin verir.

Eğer HEX toparlanmaya başlarsa Hedron (HDRN) de peşi sıra gelebilir. Bu iki kripto para birbirleri ile direkt olarak bağlantılıdır.

Ripple (XRP)

Nihayet tanıdık bir yüz, Joe eğer HEX reklamı alıp araya bir token sıkıştırmak için XRP’yi gündemine almadıysa onu gerçekten seviyor olmalı. XRP, Ripple Labs Inc. tarafından oluşturulan bir kripto para birimi ödeme sistemi olan Ripple’ın yerel kripto para birimidir. Özellikle Türkiye’deki yatırımcılar onu yakından tanıyor ve 1 yılı aşkın süredir dava gelişmelerini yakından takip ediyor.

Joe, davanın yakında karara bağlanacağını düşünen iyimser arasında yerini aldı. Birçok uzman SEC’in artık uzlaşma yoluna gideceğini ve Ripple’a karşı yürüttüğü negatif ayrımcılığı sonlandıracağını düşünüyor. 8 Kongre üyesinin de dolaylı yoldan kuruma böyle bir tavsiyesi olmuştu. Eğer dava nihayete erer ve XRP, Amerika’da hizmet veren Coinbase, Binance US gibi borsalarda listelenirse yatırımcılar para kazanmaya başlayabilir.

Sorumluluk Reddi: Bu yazıda yer alan bilgiler kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez. Yatırımcılar, kripto para birimlerinin yüksek volatilite ve dolaysıyla risk taşıdığının farkında olmalı, kendi araştırmaları doğrultusunda işlemlerini gerçekleştirmelidir.
Read Entire Article