3 Analistten Ortak Bitcoin Analizi: Yükselmek için Düşecek

2 years ago 94

Popüler üç kripto para analisti, Bitcoin'in (BTC) bu hafta büyük bir patlama yapacağına inanıyor, ancak analistlerin tamamı rallinin düz bir çizgide gerçekleşmeyeceği görüşünde.

Yükselmek için Düşmek

Anonim kripto para analisti Credible, 335 binden fazla Twitter takipçisine, Bitcoin'in nihayet 25 bin dolardaki direnci kıracağını ancak en büyük kripto paranın 22 bin dolar civarındaki desteği tekrar ziyaret etmesinin ardından bu kırılım gelebileceğini söyledi:

Bu fikrimde herhangi bir değişiklik yok, hala YEŞİL bölgeye doğru bir hareket bekliyorum veya yukarı yönlü 25 bin dolar ve üstüne bir hareketten önce. en azından burada KIRMIZI X ile gösterilen bölgeye bir salınım gelebilir.

Bitcoin, yazım sırasında 22 bin 718 dolardan işlem görüyor. Credible'ın 22 bin dolarlık geri çekilme hedefinin gerçekleşmesi, BTC için yüzde 5 aşağı yönlü risk olduğunu gösteriyor.

Yakından takip edilen bir diğer anonim kripto para analisti Smart Contracter da BTC'nin yukarı yönlü bir ralli başlatmadan önce hafif bir düşüş yaşamasını öngörüyor. Smart Contracter, 210 binden fazla Twitter takipçisine, Bitcoin'in bu hafta 25 bin doların üzerine çıkmadan önce 22 bin 500 dolara düşebileceğini söyledi:

BTC, geçen hafta benim için bir sahte kırılım/sahte kurulumunu tetikledi ve uzun vadeli işlemlerimi kapatmama neden oldu. O zamandan beri, net bir beş dalgada yeni bir zirveye tam bir toparlanma yaptı. Bir kez daha, bu yeni haftanın başlarında 22 bin 500 dolara herhangi bir geri çekilme olmasını düşünüyorum.

Diğer bir anonim kripto para analisti Inmortal da Bitcoin için benzer bir öngörüye sahip. Analist, geri çekilme öngörüsünün 21 bin 700 dolar civarında biraz daha derin olmasını ve mevcut fiyatlardan BTC için yüzde 6'lık bir aşağı yönlü potansiyeli temsil etmesini bekliyor:

Yaklaşık olarak söylemek gerekirse, bu hafta için BTC planım bu.

Inmortal'ın bu ayki Bitcoin hedefi, en büyük kripto paranın ay sonuna kadar 27 bin dolara kadar çıkması yönünde.

Kripto Paralarda Son Durum

En büyük kripto para Bitcoin, yazım sırasında 22 bin 783 dolardan alınıp satılıyor. Bitcoin, günlükte yüzde 2,5'in üzerinde değer kaybı ile fiyatlanırken, piyasa değeri 434 milyar dolarda. Bitcoin'deki düşüşle beraber yönünü aşağı çeviren Ethereum da yazım sırasında günlükte yüzde 6,5'in üzerinde düşüşle bin 572 dolardan işlem görüyor.

ETH'deki düşüşle birlikte birçok altcoin'de de çift haneli kayıplar söz konusu. En büyük 50 kripto para arasında yer alan Polkadot (DOT) 24 saatte yüzde 10,04, ApeCoin (APE) yüzde 11,06, EOS (EOS) ise yüzde 13,67 düşmüş durumda.

Read Entire Article