5 Günde Yüzde 35 Yükselen Altcoin’de 10 Dolar Fırsatı

2 years ago 93

Bugünün Polkadot fiyat analizi, yükseliş trendinin devamını işaret ediyor. Fiyat, 8,80 doların üzerinde aylık bazda rekor tazeledi. DOT, son birkaç gündür boğanın büyüsüne kapılmış durumda ve yoluna devam etmesi bekleniyor. Altcoin'in fiyatı yükseldi, satın alım baskısı artarak devam etti ve piyasa yapıcılar daha fazla fiyat yükseliş ihtimali karşısında oldukça iyimser görünüyor.

DOT Fiyatını Çevreleyen Hisler

Polkadot, yazım sırasında günlükte yüzde 9'un üzerinde yükselişle 8,66 dolardan işlem görüyor. Ticaret hacmi son birkaç gün içinde birkaç kez artarken, piyasa değeri yüzde 9 yükselişle 8.54 milyar dolara oturmuş durumda.

Altcoin'de boğaların yeniden harekete geçmesiyle DOT fiyatı son beş gün içinde çok daha yüksek seviyelerden işlem görüyor. Günlük zaman diliminde fiyat, ters baş ve omuz modelini kırmak üzere ve fiyat 11 Haziran'ın en yüksek seviyelerine oldukça yakın. Şu anda düşüş trendini işaret eden bir üçlü tepe oluşumu görünmeye başlamış durumda. Ancak ortalama hacim, fiyatın şu an için herhangi bir düşüş trendini görmezden gelebileceğini gösteriyor.

DOT fiyatı, günlük bazda bu seviyenin üzerinde kapanış yapacak olursa 8,80 dolar civarında dirençle karşı karşıya kalabilir ve bu direncin geçilmesiyle 10 dolara kadar bir yükseliş gelebilir. Ardından altcoin'de 10,45 dolar seviyesinin gelmesi beklenebilir.  Teknik göstergeler de altcoin için yükselişi destekliyor. Fiyat 50 günlük hareketli ortalamanın üzerinde işlem görüyor ve MACD ve RSI da günlük zaman diliminde pozitiflik gösteriyor ve bu da devam eğilimi, yani yükseliş trendi işaretleri olarak kabul edilebilir.

Saatlik DOT Grafiği

DOT, saatlik grafikte bir yükseliş bayrağı ve kutup deseni oluşturmuş durumda ve son zamanlarda 8,45 dolarda başarılı bir kırılım yaptı. Bu formasyona göre beklenen hareket, günlük grafikte de güçlü bir direnç olan 8,80 dolar civarında görülebilir. 8,80 dolar fiyatın yukarı yönde devam etmesi için oldukça önemli bir seviye.

Tüm bunlarla birlikte, tüm zaman dilimlerindeki fiyat grafikleri Polkadot için yükselişi işaret ediyor. Ancak fiyat 8,45 doların üzerinde kapanış yapabilir ve 8,80 dolar civarında küçük engeli geçerse altcoin'de alım yapmak daha iyi olur.

Read Entire Article