53 Kripto Para Uzmanı En Büyük Altcoin için Yıl Sonu Hedeflerini Paylaştı

2 years ago 84

Kripto para para piyasaları, Ethereum (ETH) gibi büyük kripto paraların yaptığı rallinin desteğiyle toplam piyasa değerini 1 trilyon doların üzerine çıkararak bir kez daha toparlanıyor gibi görünüyor.

ETH için Yıl Sonu Hedefleri

Finder'daki 53 kripto para ve Web3 endüstrisindeki fintech uzmanından oluşan panel, Ethereum'un fiyatının yıl boyunca ilk kez 675 dolara kadar düşeceği ve 2022'yi bin 711 dolarda tamamlayacağı yönündeki genel bir tahminde bulundu. Uzmanların büyük çoğunluğuna göre, fiyattaki yükseliş, Ethereum ağının yoğun enerji kullanımına neden olan İş Kanıtı'ndan (PoW) düşük enerji kullanımı sağlayan Hisse Kanıtı'na (PoS) geçişini resmi olarak işaretleyecek olan ve Eylül ayında gerçekleşeceği duyurulan The Merge ile sağlanacak.

2 Bin Dolar Geçilebilir mi?

Öte yandan CoinPedia'daki piyasa uzmanları, 28 Temmuz'da Finder'ın uzmanlarından biraz daha fazla yükseliş bekledikleri yönünde tahminde bulundular ve en büyük altcoin Ethereum'un yılı ortalama 2,142 dolarla işlem görerek kapatabileceğini belirttiler.

Piyasa uzmanların, fiyatın görebileceği en üst seviye olarak 2 bin 474 doları işaret ederken, "ağın geliştirme girişimlerinin ardından tıkanıklık ve gas ücretlerinde bir düşüş gördüğü" ve bunun "ağı benimseyen daha yeni yatırımcılara ve projelere" yol açacağı en iyi durum senaryosuyla desteklendiğini belirttiler. Öte yandan, potansiyel ağ sorunları, açıkladıkları gibi fiyatın minimum bin 785 dolara kadar düşme öngörüsünün gelmesine de neden olmuş durumda.

27 Temmuz'da Time dergisinin ortak olduğu NextAdvisor, üç uzmana Ethereum'un gelecekteki fiyat hareketleri hakkında sorular sordu ve Bloomberg'in kıdemli emtia analisti Mike McGlone'un Ocak ayında yaptığı tahminlere paralel olarak, genel olarak 2022'de fiyatın 4 bin doların üzerinde bir kırılım yapmasının mümkün olduğu konusunda hemfikir olduklarını belirtti.

McGlone, Mart ayının sonunda yaptığı bir değerlendirmede, arzı düşerken ETH'ye olan talebin arttığını ve altcoin'in "internetin teminatı" haline gelmesiyle fiyatındaki yükselişin sürmesine yol açtığını açıklamıştı.

CoinMarketCap'in verilerine göre, Ethereum, yazım sırasında günlükte yüzde 11,09 yükselişle bin 640 dolardan işlem görüyor.

Read Entire Article