59 ve 80 Dolara Ulaşması Beklenen Altcoin! Kısa ve Orta Vadeli Hedef!

2 years ago 102

Piyasalar yeniden canlılık belirtileri gösteriyor ve Bitcoin 23.000 doların üzerinde kalıcılık için mücadele ediyor. Haftaya yapılacak olan FED toplantısı öncesine aşırı satılan kripto paralar birçok metrikte dip bölgeyi zaten işaretlemişti. Uzun süredir piyasalara korku hakimdi ancak bu yavaş yavaş değişiyor.

Solana (SOL)

SOL fiyatı 45 doları aştığı için boğalar güçlü kalmaya devam ediyor. Yazı hazırlandığı sırada Binance borsasında 46 dolardan alıcı bulan Solana (SOL) son yedi gün içinde %40 artış yaşadı. Özellikle 41 dolar desteğinin korunması halinde SOL fiyatında yükselişin devam etmesi beklenebilir. Yatırımcıların 41-42 dolar aralığını yakından izlemesi gerekiyor. Eğer fiyat 42 dolar direncinde yeniden takılı kalırsa 28 dolara kadar devam eden bir düşüş görebiliriz.

7 günlük fiyat hareketi aynı dönemde Ethereum ile yarışamasa da Solana’yı Bitcoin, BNB, XRP ve Cardano’nun önüne geçirdi. Solana son piyasa yükselişinden en fazla yararlanan altcoin oldu.

Solana (SOL) Fiyat Hedefi

SOL yükselmeye devam ederse, piyasa değeri Cardano'nun 16.4 milyar dolarını aşabilir ve piyasa değerine göre sekizinci en büyük kripto para konumuna yükselebilir. Salı günü, küresel kripto para piyasası kapitalizasyonunun aylar sonra ilk kez 1 trilyon doları aştığını gördü.

Bununla birlikte, kripto para birimlerinin toplam işlem hacmi yüzde 1'den fazla azalarak 63 milyar dolara geriledi. Yatırımcılar düşüş satın almaya devam ettikçe Solana'nın fiyatı güçlü bir sıçrama yaşadı. Tokenin 46 dolarlık eşiği aşması, bu yılın Mayıs ayından bu yana en yüksek seviyenin görülmesine sebep oldu.

SOL, DeFi platformlarının hacmi arttıkça, bugüne kadarki en düşük seviyesinden yüzde 70'ten fazla arttı. Solana'nın 15 milyar dolarlık piyasa değeri, onu piyasadaki dokuzuncu en büyük kripto para birimi yapıyor. Solana, 44 doların birincil engelini aşmayı ve onu desteğe dönüştürmeyi başardı. Böylece SOL, şu anda destek olarak test edilen yükselen üçgeni geçti. Bu aralık orta vadede sürdürülürse, 59 dolara kadar gidebilecektir. İkinci hedef ise 80 dolar olacaktır. Fakat birçok uzman şimdilik 140 dolar direncinin aşılmasına ihtimal vermiyor.

Sorumluluk Reddi: Bu yazıda yer alan bilgiler kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez. Yatırımcılar, kripto para birimlerinin yüksek volatilite ve dolaysıyla risk taşıdığının farkında olmalı, kendi araştırmaları doğrultusunda işlemlerini gerçekleştirmelidir.
Read Entire Article