6 Ekim’e Dikkat! Shiba Inu’nun Yatırımı İçin Kader Günü Yaklaşıyor!

1 year ago 78

Shiba Inu (SHIB) ekibi, Shiba Eternity oyununun 6 Ekim'de tüm dünyada satışa sunulacağını duyurdu. Güncellemeye göre, oyunun baş geliştiricisi Shytoshi Kusama yeşil ışık yakılması emrini verdi. Yazım saatine kadar derinlemesine bir ayrıntı verilmezken, SHIB Twitter hesabı tüm planların 1 Ekim'de açıklanacağını belirtti. Güncellemeye paralel olarak, yorumlar SHIB ordusunun oyun lansmanını beklediğini gösterdi. Ancak, bu yazının yazıldığı sırada SHIB'in fiyatı heyecana katılmadı.

Topluluk Oyuna Hazır

SHIB, oyunun neden tamamen toplulukla ilgili olduğunu kanıtladı. Basın zamanında, memcoin son 24 saatte %0,8'lik bir artışla 0,00001125 dolardan işlem görüyordu. Ancak, 30 Eylül'de SHIB 0,000011 dolardan işlem gördü ve gün için kârlı bir pozisona geçmeye hazır görünmüyordu. İlginç bir şekilde, meme token 29 Eylül'ün neredeyse tamamını aynı noktada geçirdi. Dolayısıyla, Shiba Eternity'nin SHIB yatırımcıları için kısa vadeli kârlar elde etme umudu devam edebilir.

Ayrıca, grafiklerdeki hareketine göre, SHIB'nin mükemmel performans gösterme olasılığı pek de yüksek görünmüyordu. Göreceli güç endeksi (RSI) incelemesi, Shiba'nın momentumunun alıcıların kontrolünde olmadığını gösterdi.

Değerinin 46 olduğu düşünüldüğünde, SHIB fiyatının nötr durumuyla daha uyumlu görünüyordu. Bununla birlikte, müthiş Osilatör (AO) sıfır çizgisinin altında olmasına rağmen yeşil renkte kalmayı tercih etti. Hareketli ortalama yakınsama sapması (MACD), mavi çizgi kırmızı çizginin üzerine çıktıkça hafif bir yükseliş çizgisi gösterdi.

Kalıcı çıkar yok

Buna ek olarak, SHIB azalan balina ilgisinden de etkilenmiş görünüyor. WhaleStats'te bulunan bilgilere göre SHIB, son 24 saat içinde en iyi Ethereum balinaları tarafından işlem gören ilk 10 token arasında yer almadı.

Ancak bu durum SHIB'in Ethereum Balinaları arasında toplam varlıkların %5,47'sine sahip olmasını engellemedi. Bunların tamamı 136,95 milyon dolara ulaştı. Geçmişte yaşanan balina hareketleri SHIB fiyatının yükselmesine neden olmuştu.

Dahası, Santiment'e göre SHIB'nin olumlu ve olumsuz duyguları farklı şekilde hareket etti. Zincir üstü platformdan alınan 30 Eylül tarihli veriler itibariyle, SHIB'in olumlu hissiyatı 42 idi. Öte yandan, negatif hissiyat 6,98 oldu.

Sorumluluk Reddi: Bu yazıda yer alan bilgiler kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez. Yatırımcılar, kripto para birimlerinin yüksek volatiliteye sahip olmaları dolayısı ile risk taşıdıklarını bilmeli ve işlemlerini kendi araştırmaları doğrultusunda gerçekleştirmelidir.

Read Entire Article