7,42 Doları Hedefliyor! Bu Altcoin Atağa Geçti!

2 years ago 98

Kripto para piyasaları son birkaç gündür yeniden toparlanıyor peki devamı gelecek mi? Önemli gelişme öncesi görünüm pozitif. FED toplantısı önümüzdeki hafta çarşamba günü yapılacak ve alınacak kararın özellikle riskli piyasalarda ciddi etkileri olması bekleniyor. Düşmeye başlayan enerji fiyatları ve temmuz ayında durulması beklenen enflasyon, kripto paraların Eylül ayında ciddi kazanımlar elde etmesini sağlayabilir.

ApeCoin (APE)

Apecoin (APE) fiyatı, Yuga Labs'ın Otherside demosunu yayınlamasıyla üç gündür yükseliyor.  Ayrıca, APE fiyatı bugün çift haneli bir yükseliş yaşadı. Kritik 6 dolar direnci yeniden aşıldı. 18 Haziran'da APE 3,11 dolar dip desteğinden başlattığı V tipi toparlanma sayesinde yükselişine devam ediyor. Toparlanmayla toplamda fiyat %66 oranında arttı.

Önümüzdeki dönemde Otherside gelişmelerinin APE fiyatına etkileri daha da artabilir. Özellikle kripto paralarda beklenen Eylül ayı yükselişiyle bu gelişmelerin denk gelme ihtimali yeniden çift haneli fiyatın kapılarını aralayacaktır.

ApeCoin (APE) Yorum

Bugün, APE fiyatı %21 arttı bu yükseliş hacim tarafında da destek buldu. Ancak, yatırımcıların direnç bölgesi üzerinde kapanışları izlemesi gerekiyor. Bu gerçekleşirse, Ape alıcıları fiyat tablosunda daha yükseğe tırmanmak için başka bir istikrarlı temel elde edecekler. Sonuç olarak, potansiyel ralli %25 daha yükselerek 7,42 dolara kadar devam edebilir.

Alternatif olarak, 6 dolarlık dirençten olası bir geri dönüş, küçük bir geri çekilmeyi tetikleyerek muhtemelen 5,28 dolar veya 4,2 doların yeniden test edilmesine sebep olacaktır. OBV eğimi yukarı doğru eğilmeye başladı, bu da yükselişin altında yatan büyümeyi gösteriyor. Bu farklılık, APE fiyatının sonunda genel direnci aşması gerektiğini ima ediyor. Bu haftaki fiyat artışıyla birlikte, altcoin alıcıları potansiyel direnç olan 20 ve 50 günlük EMA'yı kırdı. Ayrıca, geri alınan bu EMA'lar, ara sıra bir geri çekilme sırasında uygulanabilir destek sağlayabilir.

Sonuç olarak 6 dolar üzerinde mum kapanışları önemli ve 7,4 dolar potansiyel hedeftir. Kritik destek seviyeleri ise 5,28 ve 4,2 dolar olacaktır. Daha derin bir düşüşte 3,11 dolardır. APE yazı hazırlandığı sırada 6 doların üzerinde alıcı buluyor.

Sorumluluk Reddi: Bu yazıda yer alan bilgiler kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez. Yatırımcılar, kripto para birimlerinin yüksek volatilite ve dolaysıyla risk taşıdığının farkında olmalı, kendi araştırmaları doğrultusunda işlemlerini gerçekleştirmelidir.
Read Entire Article