AAVE Yatırımcıları Neler Bekliyor? Popüler Altcoin Sürpriz Yapabilir!

2 years ago 86

En büyük kripto para birimi 23.000 dolar seviyesinde geziniyor ve kritik bölgede kalıcılık sağlayamıyor. Fakat AAVE için kısa vadede daha iyimser bir tablo çizilebilir. Bugün gelen BlackRock haberine rağmen yükselmeyen Bitcoin herkesi şaşırttı, ilerleyen günlerde kripto para piyasaları büyük bir sürpriz yapabilir. Peki yatırımcıları neler bekliyor?

Kripto Para Piyasaları Son Durum

Meta (Facebook) bugün yaptığı duyuruyla Flow ağı dahil birçok blockchain’deki NFT koleksiyonlarını destekleyeceğini açıkladı. Şimdilik birkaç ünlü içerik üreticisine açılan özellik yakın zamanda tüm Instagram kullanıcıları için aktifleştirilecek. Flow hakkındaki bu haberi son dakika olarak paylaştık ve duyurunun üzerinden kısa bir süre geçtikten sonra fiyatı %40 artış yaşadı.

Öte yandan 10 trilyon dolarlık varlık yöneten en büyük kurumsal oyunculardan olan BlackRock, kurumsal müşterilerine kripto ürünleri sunmak için Coinbase ile ortalık kurdu. Bu haberin ardından COIN hissesi %40’a yakın artış yaşadı. Böylesine önemli bir gelişme Bitcoin’i çift haneli oranda artırmalıydı. Ancak ayı piyasalarının tedirgin ettiği yatırımcılar temkinli kalmaya devam ediyor. Fakat BlackRock hamlesinin orta vadede piyasaya birçok olumlu etkisi olacağı kesin. Yakın zamanda daha küçük şirketlerin de benzer hizmetler vermek için ortaklıklar kurduğunu görebiliriz. Daha da önemlisi SEC’in Coinbase üzerindeki baskısı bu hamleyle zayıflayabilir.

AAVE Coin Yorum

AAVE, temmuz ayını yükseliş yönlü kapattıktan sonra uzun vadeli bir direnç çizgisi içinde geziniyor. AAVE fiyatı son dört gündür aynı seviyeye yakın seyrediyor ve görünüşe göre bir sonraki hamleden kimse emin değil. Mevcut seviyenin üzerinde bir kırılma, bir sonraki direnç seviyesinin 120 dolar fiyat bölgesinin hemen üzerinde olacağı anlamına geliyor. Bununla birlikte, mevcut direnç oldukça iyi durumda, bu nedenle yatırımcılar her iki yönde sürprizlere hazır olmalı. Peki AAVE yatırımcıları için hiç mi ipucu yok?

RSI nötr aralıkta kaldı ve bu, yükselişe rağmen satın alma baskısının olmamasını açıklayabilir. AAVE'nin MVRV oranı 18 Temmuz'da %38,58'de zirve yaptı, ancak o zamandan beri %14,5'te basın zamanı seviyesine düştü. Bu sonuç, yeni yatırımcıların mevcut seviyenin yakınında satın aldığı ve dolayısıyla MVRV oranının düşmesine neden olduğu anlamına geliyor.

Mevcut zirveye yakın alım yapan yeni yatırımcılar, fiyatın neden şimdiye kadar herhangi bir satış baskısının üstesinden gelmeyi başardığını açıklayabilir. AAVE'nin arz dağılımı, 100.000 ila bir milyon AAVE coin tutan adreslerin temmuz ayının son haftasında bakiyelerini önemli ölçüde azalttığını ortaya koyuyor.

Öte yandan, bir milyondan fazla coin tutan adresler birikiyor ve bu da mevcut fiyat seviyesini destekliyor. Bu, boğalar ve ayılar arasındaki çıkmazı açıklıyor. AAVE'nin döviz giriş ve çıkış seviyeleri, çıkışların girişlerden daha ağır basmasına rağmen, ağustos ayına nispeten normal hacimlerle başladı.

Ayrıca, AAVE'nin on-chain ölçümleri, balinaların şu anda mevcut seviyesini desteklediğini ortaya koyuyor. Şimdilik AAVE sürprizi yükseliş yönlü olabilir ancak yatırımcıların piyasadaki genel yönü izlemesi gerek.

Read Entire Article