ABD’li Senatörden UST Yorumu: Terra, Yalnızca Başarısız Bir Proje mi Yoksa Bir Dolandırıcılık Hadisesi mi?

2 years ago 89
Terra'nın yerel varlığı LUNA fiyatı kripto para piyasasında büyük bir çöküşe tanık olduktan sonra geçtiğimiz gün %1500 arttı. Ancak bu bir satın alma zamanı mı yoksa başka bir tuzak mı?
Okuma Süresi: 2 Dakika

Terra krizinin başlangıcından bu yana kamuoyunda Terra’nın yalnızca kötü bir proje mi olduğu yoksa baştan bu yana bir dolandırıcılık hadisesi mi olduğu yönünde önemli tartışmalar gündeme geldi. ABD’li Senatör Pat Toomey, TerraUSD krizine ilişkin çeşitli açıklamalarda bulundu. Toomey, Terra’nın kötü bir proje olduğu fikrinden çok yaşanan hadisenin bir dolandırıcılık olabileceğini dile getirdi.

ABD’li Senatörden Terra LUNA Yorumu

Terra blokzincirinin stabil kripto para birimi TerraUSD‘nin (UST) 1 doların altına gerilemesi ve LUNA’da yaşanan büyük ölçekli değer kayıpları ile birlikte kripto para piyasasına düşüş yönlü bir ivme kazandıran bir Terra LUNA krizi yaşandı. Bu süreçte kamuoyunun bir bölümü Terra’nın yalnızca kötü bir proje olduğunu savunurken, bir bölümü ise Terra’nın başından bu yana bir dolandırıcılık hadisesi olduğunu dile getirdi.

Yakın zamanda stablecoin odaklı bir yasa tasarısı sunan ABD’li Senatör Pat Toomey de Terra krizine ilişkin çeşitli açıklamalarda bulundu. Toomey, UST‘de verilen yüksek getirilerin şüpheli bir durum oluşturduğunu ifade ederek, Terra hadisesinin bir dolandırıcılık olabileceği yönünde fikirlere katıldığını dile getirdi.

FTX CEO’su, Terra Krizini Değerlendirdi

Kripto para borsası FTX’in kurucusu ve CEO’su Sam Bankman-Fried ise Terra krizine ilişkin yaptığı açıklamalarında Terra’nın bir dolandırıcılık olduğu yönündeki fikirlere katılmadığını ifade etti. FTX CEO’su, Terra’nın bir dolandırıcılık olduğuna inanmadığını, ancak Terra’nın son derece başarısız bir proje olduğunu dile getirdi.

Read Entire Article