Algorand (ALGO) Bu Fiyattan Alınır Mı? Altcoin Hedefleri!

2 years ago 94

Bitcoin’in yeniden 22.000 doları hedefliyor ve altcoin yatırımcılar son 24 saattir çift haneli kazançlar görüyor. Özellikle Ethereum bir hafta içinde %30’u aşan kazanımlar elde etti. En büyük altcoinin bu performansı FOMC tutanakları, enflasyon verisi ve 100 baz puanlık faiz artışını zayıflatan sinyallerin ardından geldi.

Algorand (ALGO)

Hakim yatırımcı ilgisi, birçok kripto para birimi için önemli bir barikat olmuştur. Bunun bir nedeni, kripto piyasasının canlanma modunu etkinleştirememesidir. Algorand (ALGO) için zor bir yıl oldu. Ancak yazı hazırlandığı sırada ALGO iyi bir ivme kazanmış görünüyordu. Son 24 saat içinde, ALGO 0,31 dolardan 0,34 dolara yükseldi. Yaklaşık %3,32’lik artış çok önemli görünmese de diğer metrikler aynı fikirde değil gibi görünüyordu. Algorand'ın son iki gündeki hacmi etkileyiciydi. Temmuz başında 57,10 milyona düştükten sonra, ALGO kısa sürede işlem hacminde 95,58 milyona kadar yükseldi. İkincisi, yazı yazılırken kaydedilen rakamlardı.

Bu, yatırımcı güveninin kripto para birimine geri döndüğü anlamına mı geliyor?

Algorand (ALGO) Alınır Mı?

Orta vadede ALGO fiyatının bazı dirençlerde başı belaya girdi. Belirli seviyelerin ötesine geçememesi, geçmişte büyümesi için aleyhine işledi. Örneğin 18 Mayıs'ta 0,50 dolarlık direnci geçemedi. Benzer şekilde, 8 Haziran'da 0,42 dolar seviyesini geçemediği için başka bir direnç başarısızlığı yaşadı. 26 Haziran'daki bir yükselişte 0,35 doların üzerinde tutunamadı.

Bununla birlikte, ALGO'nun göstergeleri, yazı hazırlandığı sırada olumlu. RSI, 13 Temmuz tarihinden bu yana yukarı gidiyor ve yazı hazırladığı sırada nötr bölgenin üzerinde 63 seviyesinde bulunuyor. Yani kısa vadede piyasanın genel havası da müsait olduğu için anlık yükselişler görebiliriz.

Ancak, ALGO'nun sıkıntıları doğrulanabilir bir şekilde yakında bitmeyebilir. Yazı hazırlandığı sırada 5 milyon dolardan fazla tutan balinaların yüzdesi %43,88'den %43,69'a düştü. Ancak, piyasa değeri dönemde 2,28 milyar dolara yükseldi. Yatırımcı güveni bir miktar artıyor olsa da halen zayıf bölgede bulunuyor. Temmuz ayının son haftasında yapılacak (27 Temmuz) FED toplantısı öncesinde ALGO yatırımcıları güzel satış fırsatları yakalayabilir.

Sorumluluk Reddi: Bu yazıda yer alan bilgiler kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez. Yatırımcılar, kripto para birimlerinin yüksek volatilite ve dolaysıyla risk taşıdığının farkında olmalı, kendi araştırmaları doğrultusunda işlemlerini gerçekleştirmelidir.
Read Entire Article