Algoritmadan Bomba Tahmin: Bu Altcoin Değerini 6’ya Katlayacak!

2 years ago 93

 Bu Kripto Paradan Daha Fazla Satın Alacağım!

Kripto para piyasası yerinde sayarken, zirvelerinden büyük oranda değer kaybeden Bitcoin (BTC) ve altcoin'lerin ne zaman toparlanacağı merak konusu oldu.

Cardano, Eylül'de Bu Seviyeye Ulaşabilir

Uzun bir düşüş döneminden sonra, kripto para piyasası bugün nihayet toparlanıyor. Son zamanlarda bekleneni veremeyen Cardano (ADA) da son 24 saatte hafif bir artışa tanık oldu. NeuralProphet’in standart öğrenme yöntemlerini kullanan PyTorc tabanlı fiyat tahmin modeli, ADA'nın 1 Eylül'de 2,90 dolara ulaşacağını tahmin ediyor. Tahmin modeli, 31 Temmuz ile 31 Aralık 2022 arasındaki dönemi kapıyor. Algoritma TerraUSD'nin (UST) ani piyasa çöküşüne kadar olan fiyat tahminlerinde nispeten büyük oranda başarılı oldu.

CoinMarketCap kripto paratopluluğu ise, ADA'nın Temmuz sonunda 0,88 dolara ulaşacağını tahmin ediyor. ADA, an itibariyle 0.45 dolardan işlem görüyor. Bu, %95,82 oranında büyük bir artış meydana gelebileceği anlamına geliyor. Ankette toplamda, 20.482 topluluk üyesi oy kullandı. Topluluk, aynı zamanda, ADA'nın  Ağustos sonunda 0.80 dolardan işlem yapacağını öngörüyor. Cardano, Ocak ayında 1,60 dolar seviyesinde iken, sene başından beri değer kaybetmeye devam etti. Bu dönemde birkaç kısa vadeli artış kaydedilmesine rağmen, genel olarak, fiyat hareketi umut vaat etmiyor.

Cardano CEO'sundan Çarpıcı Açıklamalar

Cardano  CEO’su Charles Hoskinson, Cardano‘nun kullanım durumunun artmaya devam etmesi ve güncellemelerin hayata geçirilmesi durumunda ADA fiyatının değer kazanacağını söyledi. Kripto para piyasası son zamanlarda büyük değer kaybı yaşarken, ADA da bekleneni veremedi. ADA yatırımcıları, hayal kırıklıklarını çeşitli sosyal medya platformlarında dile getirmeye devam ediyor. Kasım 2021’de 3,1 dolara yükselen ADA, bugüne kadar %85’ten fazla düşüş yaşadı ve birçok yatırımcıyı önemli kayıplara sürükledi. Birçok yatırımcı, ADA fiyatının yakın gelecekte tekrar yükseleceği konusunda hala iyimser olsa da, ekosistemin çabaları sorgulanmaya başlandı. Charles Hoskinson, ADA’da hızlı kazançlar elde etmek isteyen yatırımcılara çarpıcı bir mesaj gönderdi.

Hoskinson, Londra merkezli medya kuruluşu City AM ile yaptığı bir röportajda, Cardano’nun değerini artırmasının en iyi yolunun gerçek dünya sorunlarını çözmek ve blok zincirinin kullanımını artırmak olduğunu belirtti. Yöneticiye göre, ADA‘nın değerini daha yüksek seviyelere çıkarabileceğine inandığı ana etken daha fazla kullanıcı, kullanım durumu ve ekosistemin daha işlev hale gelmesi. Hoskinson, aydan aya artmakta olan işlem hacmi gibi zincir içi metriklerin büyümesine odaklandıklarını bu nedenle inanılmaz derecede umutlu olduklarını yineledi.

Read Entire Article