Almayan Kripto Boğada Pişman Olur! 3 Altcoin İçin Uzman Yorumu!

1 year ago 69

Önümüzdeki hafta kripto paralar için son derece yoğun geçecek. Kaçırmamanız gereken 3 önemli olay var. Bununla birlikte kripto topluluğu tarafından yakından takip edilen bir analist birkaç altcoin için tahminlerini paylaştı. Bitcoin halen 20.700 dolar seviyesine yakın ve volatilitenin devam etmesi bekleniyor. Peki ama nereye?

Önümüzdeki Hafta Kripto Paralar

Hacktober neredeyse sona erdi. Hack'lenme rekorları kıran bir yılı bitirecekmişiz gibi görünüyor. BNB Chain, Mango Markets, Team Finance, UvToken ve FriesDAO'nun hedef alınmasıyla en kötü aylardan birini yaşadık. Bu arada, şirketler 3. çeyrek kazançlarını açıklamaya devam ediyor, pazartesi günü Cosmos topluluğu için önemli bir oylama planlanıyor. Meta, bu hafta başında metaverse bölümü Reality Labs ile ilgili olarak 9 milyar dolardan fazla zarar bildirdi ve bu da keskin bir satışla sonuçlandı.  Şirketin genel giderleri artarken sosyal medya işinin zorlanması, insanların Mark Zuckerberg'in gözde metaverse projeleri için çok az sabrı olduğunu gösteriyor.

Önümüzdeki hafta içinde birkaç kripto ve kripto meraklısı şirket daha 3. çeyrek kazançlarını açıklayacak.  Microstrategy kazanç çağrısını salı günü yapacak, onu çarşamba günü Robinhood izleyecek. Perşembe günü Block, Coinbase ve Paypal'ın da sonuçlarını açıklaması bekleniyor.

Popüler Analistin Altcoin Hedefleri

Yüzbinlerce takipçisi olan kripto para analisti Poppe, 3 altcoin için kısa vadeli hedeflerini paylaştı. Bunların başında QNT Coin geliyordu. Analiste göre fiyat 160 dolarlık bölge tehlikeye girdiği için 140 dolara kadar gevşeme görülebilir. Geçtiğimiz günlerde QNT fiyatının düşüş öncesi on-chain sinyaller gönderdiğinden bahsetmiştik. Ayı piyasalarında iyi kazanç fırsatları sundu ama sonsuza kadar yükseliş yoktur.

İkinci sırada Poppe’nin vazgeçilmezi olan Chainlink (LINK) var. 6-8 dolar arasında bir fiyattan LINK alanların ömür boyu geçerli fırsat yakaladığını sürekli söyleyen analist iyimser kalmaya devam ediyor. Yatırımcılar grafikte işaretli destek bölgelerini alım fırsatı için izleyebilir. Poppe fiyatın 9,2 dolara yeniden dönebileceğini düşünüyor.

Son olarak Cardano (ADA) konusunda oldukça iddialı bir açıklama yaptı. Poppe şunları söyledi;

“Uzun vadeli yatırımcılar için çok iyi bir alım bölgesinde. Bu ayı piyasasının en düşük seviyesi bile olabilir.”

Poppe adeta bu fiyatlardan ADA almayan yatırımcılar boğada pişman olur diyor. Potansiyel zararınızı Michael karşılamayacağı için bu iddialı açıklamayı pek ciddiye almasanız da olur. Analistler zaman yolcusu değildir ve gelecekten haber veremez. Yanılabileceklerini unutmamalısınız.

Read Entire Article