Alpha Venture DAO (ALPHA) Nasıl Alınır?

2 years ago 93

Alpha Venture DAO (eski adıyla Alpha Finance Lab), merkezi olmayan uygulamaların (dApp'lerin) nasıl oluşturulduğunu, nasıl katkıda bulunulduğunu ve sahiplenildiğini yeniden keşfederek Web3'ün geleceğini şekillendiren bireylerden oluşan bir topluluktur.

Alpha Venture DAO (ALPHA) Nedir?

Alpha Venture DAO ekosistemi 2 bölümden oluşur:

  • Alpha Build: Alpha ekibi, sinerjiye sahip ve birden fazla zincir ve alanda ilgili pazarlara hakim olan son teknoloji ürünler üretir.
  • Alpha Incubate: Alpha Venture DAO, Web3.0 kullanım senaryolarının sınırlarını genişletmek için yenilikleri ve yeni projeleri inkübe ediyor.

ALPHA token, Alpha Venture DAO'nun yerel tokenıdır. Mevcut kullanım durumları arasında şunlar bulunuyor:

  • Stake etme: ALPHA tokenini stake eden kullanıcılar; tüm Alpha ekosisteminden kazanç ücretleri alma, Alpha'nın şirket içi ürünlerinde benzersiz özelliklere erişim,  kullanıcıların Alpha Incubate projelerinde erken yer almasına olanak tanıyan Alpha Incubate projelerinin tokenlarından pay alma gibi avantajlar elde edebiliyor.
  • Yönetişim: ALPHA token sahiplerinin, Alpha Venture DAO'nun yönetimine oy vermek için tokenlerini stake etmeleri gerekiyor.

Alpha Venture DAO, gelecekte Web3'e hangi zincirlerin veya sektörlerin hakim olduğuna bakılmaksızın değer yakalayan merkezi olmayan uygulamalardan oluşan devasa bir ekosistem olmayı hedefliyor. Alpha Venture DAO ve ALPHA tokenı, topluluğun yüksek kaliteli Web3 projelerine anlamlı ve gerçekten sahip olması için bir kapı olacak. ALPHA tokenı yalnızca tek bir ürün veya proje için bir token değil, Web3 yeniliği için bir vekil olarak tanımlanıyor. Alpha Venture DAO, merkezi olmayan uygulamaların (dApp'lerin) nasıl oluşturulduğunu, katkıda bulunulduğunu ve sahiplenildiğini yeniden keşfediyor. Topluluk ilk kez erkenden katkıda bulunma ve gelecek vaat eden projelere katılma şansına sahip olacak ve katkıda bulunarak bu projelerin sahibi olacak.

ALPHA Coin Nereden Alınır?

ALPHA Coin, işlem hacmi bakımından dünyanın en büyük kripto para borsası olan Binance üzerinden güvenle alınıp satılabilir. ALPHA Coin; Binance platformunda ALPHA/BTC, ALPHA/USDT, ALPHA/BNB ve ALPHA/BUSD paritelerinde işlem görüyor. ALPHA Coin, bu rehberin hazırlandığı sırada 0,13  dolardan alım satım işlemi görüyor.

ALPHA satın almak için öncelikle Binance borsasına üye olmak gerekmektedir. Üyeliğin tamamlanmasıyla Binance hesap cüzdanına kripto para veya fiat para birimi transfer edilmelidir. Transferin tamamlanmasının ardından yukarıda belirtilen üç pariteden de ALPHA Coin satın alabilirsiniz. ALPHA/USDT işlem çiftinden satın alma için öncelikle bu paritenin arayüzüne gidilmelidir. ALPHA/USDT arayüzünde limit sekmesinde belirtilen alana satın alınmak istenen miktar girilir. Miktarın belirtilmesinin ardından ALPHA Al emri ile satın alma işlemi gerçekleştirilir.

Read Entire Article