Alpine Coin Kaç TL? Alpine F1 Token Fiyat Yorumları

2 years ago 385
Alpine Coin Kaç TL? Alpine F1 Token Fiyat Yorumları

Alpine F1 Takım Taraftar Tokeni BWT Alpine F1 Takımı taraftarları için taraftar deneyiminde devrim yaratmak üzere tasarlanmış bir BEP-20 yardımcı program token’ıdır.

Alpine F1 token son günlerde popülaritesini arttırırken pek çok yatırımcının ilgisini çekmeyi başardı. Peki Alpine coin kaç TL? Alpine F1 coin yorumları ne yönde? İşte Alpine F1 token ile ilgili detaylar…

Alpine Coin Kaç TL?

Alpine F1 Token (ALPINE) geçtiğimiz hafta dünyanın en büyük kripto para borsası olan Binance’de listelenmesinin ardından yatırımcıların ilgi odağı oldu.

Binance’in bu hamlesi ile birlikte Türk yatırımcılar da Alpine coin’e ilgi göstermeye başladı. Peki Alpine token kaç TL? gelin bu soruyu hep birlikte cevaplandıralım.

Kripto para piyasasında yaşanan sert düşüşlere rağmen, Alpine F1 Team Fan Token yükselişini sürdürüyor. Öyle ki ALPINE, içeriğin kaleme alındığı an itibarıyla son 24 saatte %17.62’lik bir artış kaydederek piyasaya meydan okudu.

Alpine F1 Team Fan Token, an itibarıyla 83.71 TL’den işlem görmeye devam ediyor. ALPINE, dolar bazında ise 6.08 dolardan el değiştiriyor.

Alpine Coin Yorumları?

Kripto para piyasasında yaşanan sert düşüşlere rağmen, Alpine F1 Team Fan Token yükselişi sürdürmeye devam ediyor. Öyle ki popüler altcoin, 21 Şubat tarihinde hızlı bir artış başlattı.

21 Şubat’ta 5.09 dolar seviyesinde işlem görürken ivme kazandı ve artışını hızlandırdı ve 8.38 dolar seviyesine kadar yükseldi. Daha sonra fiyatta bir miktar geri çekilme yaşandı ve fiyat 5 dolar seviyesine geriledi.

Son 7 günden itibaren ALPINE iyi bir yükseliş trendindeydi ve 17.28% arttı. Alpine F1 Team Fan Token son zamanlarda çok güçlü bir potansiyel gösterdi. Uzmanlara göre ALPINE’in son dönemdeki bu performansı, altcoin’e yatırım yapmak için iyi bir fırsat olabilir.

Bu yazıda yer alan bilgiler kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez. Yatırımcılar, kripto para birimlerinin yüksek volatilite ve dolaysıyla risk taşıdığının farkında olmalı, kendi araştırmaları doğrultusunda işlemlerini gerçekleştirmelidir.

Read Entire Article