Altcoin Balinalarının En İyi 8 Seçimi! Bu Kripto Parayı Topluyorlar!

2 years ago 88

En büyük kripto para yatırımcıları yıllardır balina olarak isimlendiriyor. Balinaların aldığı altcoinler kritik öneme sahip. Hangi kripto paraların balinalar tarafından tutulmaya layık olduğunu bilmek daha düşük bütçelerle yatırım yapan bireysel yatırımcılara ışık tutuyor. En büyük kripto para balinalarının tuttuğu altcoinler arasında bir tane meme token öne çıkıyor.

Balinaların Aldığı Altcoin

Shiba Inu (SHIB), küresel ölçekte artan volatiliteye rağmen en güçlü Ethereum (ETH) balinalarının gözdesi olmaya devam ediyor. Bu balinaların arasında da iki cüzdan ön plana çıkıyor. En büyük 2 bin Ethereum balinası toplamda 608 milyon dolar değerinde Shiba Inu (SHIB) tutuyor. WhaleStats'a göre, SHIB tokeni, en iyi 2000 ETH balinasının elindeki en büyük token olarak ortaya çıktı. Veriler, bu cüzdanların yaklaşık 608,6 milyon dolar değerinde Shiba Inu tokeni tuttuğunu gösteriyor. Bu arada, balinalar ayrıca “ShibDoge” adlı 379,5 milyon dolar değerinde yeni token biriktirdi.

Bununla birlikte, SHIB, en büyük 1000 Ethereum cüzdanı tarafından tutulan en büyük ikinci kripto paradır. Bunlar yaklaşık 592 milyon dolar değerinde SHIB tokene sahipler.

XRP Balinası SHIB Alıyor

Rapora göre, bir XRP balinası Binance borsasında kendi cüzdanına yaklaşık 20 trilyon SHIB aktardı. Transfer yaklaşık 210,1 milyon dolar değerinde. Bu, SHIB tarihindeki en büyük tek işlem olarak rapor edildi. Balinalar yazı hazırlandığı sırada yaklaşık 48,7 trilyon SHIB tutuyor. En büyük ikinci meme token bugün 0,00001 dolardan alıcı bulmaya devam ediyor. SHIB fiyatları son 7 günde %6 arttı. Dünyanın en büyük ikinci meme tokeni, 5,69 milyar dolardan fazla bir piyasa değerine sahiptir.

En büyük balinaların ilgisi, Shiba Inu tarafından yapılan son duyuru nedeniyle muhtemelen arttı. ShibaSwap'ın lider geliştiricisi Shytoshi Kusama, Shiba ekosisteminin yeni bir token başlatacağını açıkladı. Yeni altcoin TREAT olarak isimlendirilecek. Kusama, Treat tokeninin ilk önce ekosistemde bir ödül olarak kullanılacağından bahsetti. Ancak daha önce BONE tokenlerinin Shibarium'da ödül olarak kullanılacağı açıklanmıştı.

Sorumluluk Reddi: Bu yazıda yer alan bilgiler kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez. Yatırımcılar, kripto para birimlerinin yüksek volatilite ve dolaysıyla risk taşıdığının farkında olmalı, kendi araştırmaları doğrultusunda işlemlerini gerçekleştirmelidir.
Read Entire Article