Altcoin’deki Muazzam Para Akışı Tüm Hızıyla Devam Ediyor

2 years ago 87

Bir süredir tüm hızıyla devam eden XRP transferleri, yeni haftada Ripple'ın çeşitli isteğe bağlı likidite (ODL) merkezlerinin çevresinde ve yakınında milyonlarca dolarlık taze XRP transferleriyle devam ediyor.

Yüz Milyonlarca Token Hareket Halinde

Milyonlarca dolar değerindeki XRP işlemlerinin alıcıları arasında iyi bilinen merkezi kripto para borsaları, Meksika merkezli Bitso, Bitstamp gibi Ripple ekosisteminin öne çıkan üyeleri ve anonim cüzdanlar yer alıyor. Bununla birlikte, altcoin'e dönük bahisler son haftalarda arttı ve bu planlar doğrultusunda XRP işlemlerinin cirosu yüz milyonlarca token'ı aşmış durumda.

Blockchain'lerdeki büyük cüzdanları veya başka bir deyişle balina seviyesindeki cüzdanları takip eden WhaleAlert, Ripple'ın son olarak kendi cüzdanından 37.1 milyon dolar değerinde 100 milyon XRP'nin önce bilinmeyen bir cüzdana aktarıldığını, ardından bu fonların Bitso ve Bitstamp arasında sırasıyla yüzde 60 ve yüzde 40 oranında yeniden dağıtıldığını bildirdi. Bitso'ya yatırılan XRP'ler borsadan çıkmadan kalırken veya büyük miktarı çekilmezken, Bitstamp'a yatırılan XRP'lerin ciro yaptığı ve ardından bilinmeyen başka bir cüzdana aktarıldı.

Ripple Neyin Peşinde?

XRP yatırımcılarının farkettiği gibi, Ripple artık aktif olarak XRP likiditesi ile çalışıyor. Her ay yüz milyonlarca XRP'nin kilidi açılıyor ve adresler arasında transfer ediliyor. Ardından neredeyse her gün şirketin emanet hesabına aktarılarak yeniden kilit altına alınıyor.

Bu durum şaşırtıcı değil çünkü Ripple'ın yakın tarihli bir raporuna göre ODL'sinin kullanımındaki artış şirketin doğrudan token satışlarında bir artışa neden oldu. Bu likidite koridorlarının kullanım hacmi arttıkça, mekanlar arasında sürekli olarak karıştırılan işlem hacmi de artmaktadır. Ripple'ın bu alandaki başarısı bilinen bir gerçek ve Singapur'un önde gelen ödeme sistemlerinden biri olan FOMO Pay'in şirketin ODL altyapısı ile yakın zamanda kurduğu bağlantı bunun en güzel örneklerinden olabilir.

Read Entire Article