Altcoin İçin Şaşırtan Senaryo! 80 Dolardan Önce Dibi Görebilir!

2 years ago 96

Kripto para piyasaları Ethereum (ETH) öncülüğünde yeniden toparlanıyor ve Bitcoin tekrar 22.000 doları hedefliyor. Eğer Bitcoin 22.500 doların üzerinde kalıcılık elde edebilirse kısa vadede altcoinlerin çok ciddi ralliler başlattığını görebiliriz. Popüler Ethereum rakibi kripto para ise 80 dolarlık fiyat hedefinden önce kritik dip bölgesine geri çekilme yaşayabilir.

Solana (SOL)

En büyük Ethereum rakiplerinden olan Solana, Haziran ayını kötü bir performansla kapattıktan sonra bugün 40 doların üzerinde kalıcılık elde etmek için mücadele ediyor. SOL'un Haziran ayından bu yana azalan destek ve yükselen direnç çizgileriyle vurgulanan bir kama deseninde işlem gördüğü ortaya çıktı. Daha yüksek destek çizgisi, SOL'un kısa vadeli fiyat hareketini daha yüksek diplere doğru itiyor. Bu, ayıların ivme kaybettiğinin bir işareti ancak azalan direnç de fiyatı sıkı bir bölgeye itti.

SOL oluşan üçgenden çıktı ve 42 dolar bölgesini hedefliyor. Ancak bu kritik karar aşaması SOL fiyatının iki uçtan birini seçmesiyle sonuçlanacak.

SOL Fiyat Tahmini

Pentoshi isimli popüler kripto para analisti geçtiğimiz günlerde SOL henüz 35 dolar bölgesindeyken 42 dolar seviyesinin önemine işaret etmişti. Eğer Solana boğaları 42 doların üzerinde kalıcılık elde edebilirse 80 dolar ile 140 dolar arasında yeni bir zirve işaretlenebilir. Bu senaryo asgari %110’luk bir fiyat artışına işaret ediyor. Ancak aynı analist 140 dolar seviyesinin kısa ve orta vadede aşılabileceğini düşünmüyor. Eylül ayında beklenen Ethereum birleşmesiyle altcoinlerde daha ciddi bir toparlanma görürsek 140 dolar bölgesel zirve olabilir.

Balinalar tarafından tutulan arzdaki düşüş, daha büyük adreslerden gelen satış baskısına karşı koymak için daha fazla yukarı yönlü girişimin çok zayıf olacağı anlamına geliyor. 40 dolar bölgesi piyasadaki pozitife yaklaşan hava sebebiyle aşılmış olsa da hızlı bir düşüş sürpriz olmayacaktır. Solana'nın geliştirme faaliyeti 13 Haziran'dan bu yana önemli ölçüde azaldı. Mevcut seviyeler 30 dolar bölgesinde alım yapan yatırımcılar için bir satış fırsatı olabilir.

SOL yatırımcılarının 42 dolar seviyesinin üzerindeki kapanışları ve 54 dolar bölgesinde verilecek tepkiyi yakından izlemesi gerekiyor. Eğer güçlü satışları başlarsa, fiyat yeniden 30 doların altındaki destek bölgesi olan 28 doları hedefleyecektir.

Sorumluluk Reddi: Bu yazıda yer alan bilgiler kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez. Yatırımcılar, kripto para birimlerinin yüksek volatilite ve dolaysıyla risk taşıdığının farkında olmalı, kendi araştırmaları doğrultusunda işlemlerini gerçekleştirmelidir.
Read Entire Article