Altcoin için Sıcak Gelişme: Amazon Web Services Teknik Ortağı Oldu, Fiyat Uçtu!

2 years ago 87

VeCarbon'un arkasındaki şirket olan Shanghai Tanlian Technology, piyasaya sürülmesinin ardından halka açık Blockchain VeChainThor'un ülkeler ve nihayetinde kıtalar için Blockchain tabanlı karbon yönetimi hizmetleri sunma misyonunda heyecan verici yeni bir bölüme ulaştı. Bu bağlamda Amazon Web Services'in VeChain'in teknik ortağı olduğu duyuruldu. Haberin ardından VeChain'in yerel varlığı VET, beş dakika dakika gibi kısa süre içinde yüzde 10'dan fazla yükseldi.

Teknik Ortaklık

2021'in ikinci yarısında teknolojisi için çeşitli endüstriler ve uygulama senaryolarında çok sayıda başarılı kullanım senaryosunu deneyen VeCarbon, önümüzdeki yıllarda platformunda devasa veri hacimleri ve kaçınılmaz olarak büyük ölçekli depolama ve analitik çözümleri sunmaya hazırlanıyor. Buna göre, Amazon Web Services'in (AWS) VeCarbon'un büyük hedeflerini gerçekleştirmesine yardımcı olma amacıyla teknik ortak olduğu duyuruldu.

AWS, VeCarbon'un kurumsal müşterilere güvenilir bir karbon emisyonu yönetim sistemi sağlamak için veri güvenliği ve uyumluluk adına bulut altyapısı sunma konusunda destek verecek. AWS, karbon envanteri veri analizi ihtiyaçlarını karşılamanın ötesinde, özellikle ARM mimarisine dayalı Amazon Graviton2 bulut sunucularının yanı sıra yeterli bilgi işlem gücü seçenekleri sağlayarak Intel ve AMD ile iyi bir işbirliği içinde.

VET Sert Yükseldi

Duyurunun ardından adeta kanat takıp uçuşa geçen VeChain'in yerel varlığı VET, kısa süre içerisinde yüzde 10'dan fazla yükseldi. Yazım sırasında 0,02811 dolardan işlem gören altcoin, 7 günde değerini yüzde 25'e yakın artırmasıyla zaten yatırımcıların gözdesi konumundaydı. Haberle birlikte VET'e olan yatırımcı ilgisinin daha da artması bekleniyor.

Read Entire Article