Altcoin’in Muazzam Dönüşü: 2 Günde Yüzde 50 Yükseldi!

2 years ago 91

Ravencoin'in (RVN) gösterdiği fiyat performansı, kripto paranın mevcut tüm direnç seviyelerini kırdığı ve sadece iki gün içinde yüzde 50 yükseldiği için hemen hemen tüm kripto para trader'ları ve yatırımcıları için sürpriz oldu.

RVN'nin Teknik Durumu

Sert fiyat yükselişine ek olarak, kripto parada son birkaç hafta içinde temel bir değişiklik olmadı. Başarılı kırılım etkileyici yüzde 50'lik rallisinin arkasındaki ilk faktör ve bu faktör teknik analiz açısından altcoin'in son derece olumlu performansına bağlanabilir.

RVN, 50 günlük hareketli ortalamasını teknik anlamda sanki bir engel değilmiş gibi delip geçti ve bir sonraki ana direnç seviyesi olan 200 günlük hareketli ortalamaya ulaşmış durumda. Büyük kripto para borsalarındaki listelenmelerle ilişkili olan dikkat çekici yükseliş, kripto parada daha fazla işlem hacminin kaydedilmesine neden oldu ve bu da büyük rallinin fitilini ateşledi.

Projenin Doğası

Ravencoin, çoğunlukla kullanıcıların ucuz ve verimli bir şekilde para transfer etmesini sağlamayı amaçlayan "basit" bir ödeme ağı olarak öne çıkıyor. Bir Bitcoin fork'u üzerine inşa edilen Ravencoin, kullanıcıların farklı kullanım durumlarına hizmet eden çeşitli token'lar çıkarmasına da imkan tanıyor.

Projenin sadeliği ve zamana göre test edilmiş ve başarılı olmuş doğası, ihtiyaç duyulduğunda satın alım gücü sağlamaya hazır olan sektörün farklı taraflarından yatırımcıları cezbediyor. Son rallinin arkasındaki ana neden, daha fazla yatırımcının projeyi keşfetmesi ve çevrede dolanan topluluğa katılmaya istekli olması gerçeğine bağlanabilir.

Öte yandan Ravencoin'in madencilik için erişilebilir bir PoW tabanlı kripto parası olması da son günlerde önemli para girişleriyle karşı karşıya kalmasının bir diğer nedeni olabilir. Çünkü Ethereum madencilerinin önümüzdeki birkaç hafta içinde daha fazla ETH madenciliği yapamayacaklar ve bu da onları alternatif PoW ağlarına yönlendirmiş durumda.

RVN, yazım sırasında son 24 saatte yüzde 50'ye yakın fiyat yükselişiyle 0,04 dolardan işlem görüyor.

Read Entire Article