Altcoin’ler Ralliye Başlayacak Mı: AVAX, ETH ve SOL Önemli Seviyeler!

2 years ago 114

 Kripto para yatırımcıları zaman zaman gem coin kovalasa da aslında güçlü kripto para birimlerinin her zaman tercih edildiğini görüyoruz. Avalanche (AVAX), Ethereum (ETH) ve Solana (SOL) da bu kripto para birimleri arasında yer alıyor.

AVAX Coin Yorum

Piyasa değeri bakımından en büyük 10. kripto para konumunda bulunan AVAX, Ethereum rakibi olarak görülen Avalanche projesinin yerel kripto para birimi. Özellikle işlem ücretleri ve işlem hızı bakımından ETH’a rakip olduğu düşünülen AVAX, yazının kaleme alındığı an itibari ile 78 dolar seviyesinde işlem görüyor.

Analistler özellikle güçlü ekibi ve geliştirme adımları sebebiyle AVAX’ın uzun vadeli artış potansiyeline sahip olduğunu düşünüyor. Avalanche projesinin başında bir Türk olan Emin Gün Sirer’in bulunması da dikkatleri çekiyor.

AVAX için şu anda ilk direncin 90 dolar bandında olduğu düşünülüyor. 90 dolar üzerinde ise 100 doların psikolojik direnç olabileceği ifade ediliyor. Ancak eğer AVAX 75 dolarlık desteği kaybederse 65 dolara doğru düşüş yaşanabilir.

Ethereum Güncel durum

Piyasa değeri bakımından en büyük ikinci kripto para birimi olan ETH yazının yayına hazırlandığı sırada 2.740 dolar bandında işlem görüyor.

Analistler ETH’da 2.750 doların ve 2.900 doların önemli seviyeler olduğunu ve 3.000 doların da psikolojik direnç olarak işlem gördüğünü ifade ediyor. Eğer ETH 3.000 doları destek olarak belirlerse bir süre konsolidasyon yaşanabileceği ifade ediliyor.

Solana Coin Yorumları

Solana özellikle 2021 rallisi sırasında büyük ilgi gördü ve şu anda da en büyük 9. kripto para birimi olarak karşımıza çıkıyor. Son 24 saat içinde %5’in üzerinde yükselen SOL yazının kaleme alındığı an itibari ile de 88 dolar üzerinde işlem görüyor.

SOL’da artışın devam edebilmesi için tüm kripto para piyasasında yukarı yönlü hamlelerin devam etmesi gerektiği düşünülüyor. Şu an için SOL’da 106 dolar direnç olarak görülürken 120 doların psikolojik direnç olduğu ifade ediliyor.

Bu yazıda yer alan bilgiler kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez. Yatırımcılar, kripto para birimlerinin yüksek volatilite ve dolayısıyla risk taşıdığının farkında olmalı, kendi araştırmaları doğrultusunda işlemlerini gerçekleştirmelidir.

Read Entire Article