Altcoin’ler Son Durum: XRP, ADA ve MANA Yorumları!

2 years ago 122

Tüm dünya şu anda ABD Merkez Bankası konumundaki FED’in bu akşam yapacağı açıklamalara odaklanmış durumda. FED, bu açıklamalarda büyük ihtimal ile 25 baz puan faizleri arttırdığını açıklayacak. Şu anda ise piyasada konuyla ilgili belirsizliklerin olduğunu görüyoruz. Lider kripto para birimi Bitcoin 40.000 doların üzerine çıkarken altcoin’lerde de hareketlenmeler olduğu görülüyor.

Ripple (XRP) Yorumları

Piyasa değeri bakımından en büyük 6. kripto para konumunda bulunan XRP, yazının kaleme alındığı an itibari ile 0,77 dolardan işlem görüyor. Son 24 saat içinde piyasa ile birlikte hareket eden kripto para birimi yaklaşık olarak %3’lük artış kaydetmiş durumda.

Bilindiği gibi Ripple uzun zamandır ABD SEC ile dava sürecinde bulunuyor ve artık mahkemenin davayı uzatmak istemediği biliniyor. eğer dava Ripple lehine sonuçlanırsa bu durum hem XRP fiyatını ciddi bir şekilde arttırılabilir hem de kripto para piyasası açısından çok önemli bir karar olabilir.

Buna ek olarak analistler, dava Ripple lehine sonuçlanmasa bile XRP’nin fiyatının artırabileceğini ifade ediyor.

Cardano (ADA) Yorumları

Piyasa değeri bakımından en büyük 8. kripto para birimi olan ADA, yazının kaleme alındığı an itibari ile 0,81 dolardan işlem görüyor ve son 24 saatte yaklaşık olarak %3 artış ile ilerliyor.

Analistlere göre ADA fiyatında bir artışın başlaması için öncelikle tüm kripto para piyasasının bir toparlanma yaşaması gerekiyor. Piyasada yaşanacak toparlanma ile birlikte ADA fiyatının ilk durağının 1,2 dolar olabileceği ifade ediliyor.

Decentraland (MANA) Fiyatı

Metaverse coin’ler içinde piyasa değeri bakımından en büyük coin olan MANA, yazının kaleme alındığı an itibari ile 2,35 dolardan işlem görüyor.

Son zamanlarda metaverse coin’lerin popüler hale gelmesi ile birlikte büyük bir yatırımcı ilgisine maruz kaldıkları düşünülebilir. Bu noktada analistler MANA va SAND gibi metaverse coin’lerin, tüm piyasada başlayacak olan bir yükseliş sırasında en çok etkilenecek kripto paralardan olacaklarını ifade ediyor.

Read Entire Article