Altcoin’ler Volatil İlerliyor: CEEK, Apecoin ve MANA’da Son Durum!

2 years ago 117

Bitcoin’in Elon Musk ve Twitter’ı satın almasından sonra 40.000 doların üzerine yükselmesi ile birlikte altcoin’lerde de çeşitli yukarı yönlü hamleler görmeye devam ediyor. Piyasanın popüler altcoin’leri olan Ceek VR (CEEK), Apecoin (APE) ve Decentraland’de (MANA) son durum ne bir göz atalım…

CEEK Güncel Grafikler

Son zamanlarda CEEK özellikle sosyal medya etkileşimleri göz önüne alındığında oldukça popüler bir hale gelmiş durumda. Yazının kaleme alındığı an itibari ile 0,43 dolardan işlem gören CEEK, son 24 saatte ufak bir geri çekilmiş olsa da stabil bir ilerleme kaydetmiş gibi görünüyor.

CEEK rekor seviyesini 1,20 dolar ile kaydetmişti ve dolayısıyla kripto para biriminin yeni bir rekor kırmak için önünde henüz uzun bir yolu var. Buna ek olarak uzman isimler CEEK’in hala büyük borsalarda listelenmediğini ve bu sebeple bir listeleme haberi ile gözle görülür artış kaydedebileceğini de ifade ediyor.

Apecoin Son Durum

Apecoin son zamanların en popüler metaverse ve NFT coin’lerinden biri olarak karşımıza çıkıyor. CoinMarketCap verilerine göre en büyük metaverse konumunda bulunan APE’in piyasa değerinin 5 milyar dolar seviyesinde olduğunu ifade edebiliriz. APE yazının kaleme alındığı an itibari ile de 17,7 dolardan işlem görüyor.

APE, kısa süre önce pek çok önemli borsada arka arkaya ve hatta aynı gün listelendi. Bu da APE’in etrafında bir hype oluşmasına sebep oldu. Ancak analistler her ne kadar yükselişler gelse de bu noktada yatırımcıların temkinli olmasını tavsiye ediyor. APE ATH seviyesini yaklaşık olarak bir ay önce 39,40 dolar ile görmüştü.

MANA Fiyatında Güncel Grafikler

Piyasa değeri bakımından en büyük ikinci metaverse coin olan MANA, yazının kaleme alındığı an itibari ile 1,90 dolardan işlem görüyor. Kripto para ekosisteminin en popüler metaverse coin’lerinden olan MANA için 2 doların oldukça önemli bir psikolojik seviye olduğu düşünülüyor.

MANA, APE’in yükselişi sonrasında ilk sıradaki metaverse coin konumunu kaptırmış olsa da hala yatırımcıların kripto para birimine büyük ilgi gösterdikleri ifade edilebilir.

Bu yazıda yer alan bilgiler kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez. Yatırımcılar, kripto para birimlerinin yüksek volatilite ve dolayısıyla risk taşıdığının farkında olmalı, kendi araştırmaları doğrultusunda işlemlerini gerçekleştirmelidir.

Read Entire Article