Altcoin’lerde Son Durum: Apecoin, XRP ve Shiba Inu 

2 years ago 325

Bitcoin fiyatı geçtiğimiz haftayı bir düşüş eğilimi ile geçirdi ve yazının yayına hazırlandığı sırada da ufak bir yükseliş ile 39.000 dolar sınırında işlem görüyor. Analistler ise 16 Ocak’tan beri oluşan klasik bir düşüş bayrağı modelinde güçlü destek olan 37.800 dolar alanını yakından takip ediyor. Eğer BTC bu kanaldan çıkabilirse fiyat 52.000 dolara doğru hamle yapabilir. 

Shiba Inu Son Durum 

Piyasa değeri bakımından en büyük 15. kripto para birimi olan Shiba, son 1 ay içinde yaklaşık olarak %20 değer kaybetti ve yazının kaleme alındığı an itibari ile 0,000021 dolardan işlem görüyor.  

Analistlere göre Shiba, 50 ve 100 Basit Hareketli Ortalamanın altına düşmesine rağmen, 0,0002 dolarda güçlü bir destek bulmuş gibi görünüyor. Analistler ise bu seviyeyi önemli bir kırılım alanı olarak nitelendiriyor ve 0,000020 doların kritik olduğunu ifade ediyor. 

Apecoin (APE) ve Ripple (XRP) Grafikleri 

2022 yılının ilk çeyreğinde yatırımcıların en çok takip ettiği kripto paralar arasında yer alan Apecoin, son 30 gün içinde yaklaşık olarak %30 değer kazandı. APE yazının kaleme alındığı an itibari ile 16,5 dolardan işlem görüyor. Analistlere göre şu anda APE için en önemli seviye 17,75 dolar seviyesi. 

Analistler bu seviyenin üzerinde yapılacak bir günlük kapanış sonrasında APE fiyatının yeni bir rekor kırabileceğini ifade ediyor. Bu yükseliş beklentilerinin arkasında ise Yuga Labs’in yakında APE’i bir ödeme token’ı olarak kullanacak olması yatıyor. 

Öte yandan piyasanın en popüler altcoin’lerinden olan XRP de yazının kaleme alındığı an itibari ile 0,62 dolar bandında işlem görüyor. Analistler stabil bir grafik çizen XRP için 0,55 dolar seviyesinin önemli olduğunu ifade ediyor. Bu seviyede bir talep bölgesi olduğunu ifade eden analistler, XRP’nin bir sıkışma durumunda olduğunu ve fiyatın bir sonraki hamlesinin yönü belirleyeceğini ifade ediyor. 

Read Entire Article