Altcoin’lerde Son Durum: Etherem, XRP, Solana ve ADA Coin

2 years ago 91

Bitcoin'in yeniden 20 bin doların üzerinde işlem görmeye başladığı haftada altcoin'ler en büyük kripto paranın bir sonraki hareketini beklemeye geçmiş durumda. Ethereum, XRP, Solana ve ADA coin gibi altcoin'lerde son durum ne? Detaylar haberimizde.

Ethereum (ETH) Fiyat Analizi

Ethereum fiyatı, bin 120 dolardaki direnç bölgesinin üzerinde hız kazandı ve bin 175 dolara doğru hareket etmeden önce bin 200 doları test etti. ETH bir günde yüzde 4 ve bir haftada neredeyse yüzde 7 yükseldi. En büyük altcoin'in önündeki bir sonraki direnç bin 220 dolarda. Bu seviyenin üzerinde gelebilecek herhangi bir kırılım fiyatı bin 280 dolara taşıyabilir.

ETH fiyatının aşağı yönlü hareketlenmesi halinde ise fiyat bin 120 doları test edebilir. Bu seviyenin kırılması durumunda ise bir sonraki büyük destek seviyesi bin 100 dolara oldukça yakın. Nihai destek seviyesi olan bin 100 dolara yakın desteğin kırılımı ise fiyatın daha güçlü bir şekilde aşağı yönlü hareket etmesiyle sonuçlanabilir.

XRP (XRP) Fiyat Analizi

XRP fiyatı hala 0,320 dolar bölgesinin yakınında hareket ediyor. XRP fiyatının önündeki ilk direnç 0,335 dolar yakınında. Ana engel ise 0,35 dolar seviyesinin yakınında. Bu seviyenin üzerinde bir kırılım fiyatı 0,40 dolara doğru taşıyabilir.

Solana (SOL) Fiyat Analizi

Solana, son 24 saatte neredeyse yüzde 5 yükseldi ve 35 dolar direnç bölgesinin oldukça üzerinde işlem görüyor. SOL'un önündeki bir sonraki büyük direnç 38 dolar yakınında. Bunun üzerinde kırılım fiyatı 40 dolar seviyesine doğru taşıyabilir.

Cardano (ADA) Fiyat Analizi

Cardano hala 0,45 dolar seviyelerine yakın noktaya sıkışmış durumda. Fiyatın önündeki ilk büyük direnç 0,48 dolar. Bu seviyenin güçlü bir şekilde kırılması ADA fiyatını 0,50 dolara kadar taşıyabilir. 0,50 doların kırılımı ile fiyat daha güçlü bir şekilde yükselebilir.

Read Entire Article