Altcoin Yöneticisinden Gizemli Açıklamalar! Büyük Haberler Yolda, Fiyat Artabilir!

2 years ago 84

Kripto paraların fiyatını yukarı çeken iki büyük faktör vardır. Bunlardan ilki Bitcoin’in ralliye başlaması ikincisi ise büyük müjdeler. Bu önemli gelişmeleri birçok kategoriye ayırabiliriz. Küçük altcoinler için borsa listelemeleri veya daha büyükler için dev şirketlerle yapılan iş birliği anlaşmaları. Popüler Ethereum rakibi altcoinin yöneticisi sinyali verdi.

Yükselebilecek Altcoin

AVAX yazı hazırlandığı sırada Bitcoin 20.900 dolar seviyelerine düşmüş olsa da 20 doların üzerinde alıcı buluyor. Emin Gün Sirer isimli bir Türk tarafından başlatılan Avalanche kripto para topluluğunun artan ilgisiyle önemli bir büyüme kaydetti. Bugünlerde en büyük Ethereum rakibi akıllı sözleşme platformlarından biridir. Yüksek hız, kesinlik, ölçeklenebilirlik ve düşük işlem ücretleri diğer layer1 rakiplere benzer yönleri.

Ancak daha fazlası için çalışmalar devam ediyor. En azından Ava Labs başkanı John Wu tarafından yapılan açıklamalara bakılırsa önümüzdeki 12 ayda büyük haberler patlatılacak. Peki John Wu nerede, ne zaman, neler söyledi? AVAX ne durumda?

Avalanche (AVAX) Haberleri

Avalanche'ın (AVAX) arkasındaki teknoloji firmasında üst düzey bir yönetici olan John Wu, Anthony Pompliano ile yaptığı yeni bir röportajda, finans ve oyun dünyasından ana akım isimlerin Avalanche ekosistemine dahil olacağını söyledi. Wu, tam olarak şunları söyledi;

“Keşke size belirli isimler verebilseydim, ancak bunu yapamıyorum. Avalanche'da harika şeyler yapacak olan bazı büyük markalar var. Gerçekten heyecanlıyım. Alt ağlar, birçok oyuncu tarafından temel olarak çok hızlı bir şekilde kendi yürütme ortamlarını oluşturmak için gerçekten benimsendiğinden, oyun oynama konusunda da çok fazla görünürlüğe sahibiz. Bunlar [hakkında] çok heyecanlandığımız iki alan. Keşke size belirli isimler verebilseydim fakat yakında duyacaksınız”.

Geleneksel finans söz konusu olduğunda Wu, sistemin şu anda veritabanları arasında verimlilik ve bağlantı eksikliği nedeniyle tıkandığını söylüyor.

“Finans şirketleri blockchain ve kriptonun gücünün gerçekten farkında. Finansal hizmet oyuncularının çoğu aslında blockchain ile denemeler yapıyor. Teknolojiye verimlilik yaratmanın ve daha fazla üretkenlik yaratmanın ve maliyetleri düşürmenin bir yolu olarak bakıyorlar.”

Önümüzdeki dönem Avalanche tarafından açıklanacak ortaklıkların fiyata etkisini hep birlikte göreceğiz.

Sorumluluk Reddi: Bu yazıda yer alan bilgiler kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez. Yatırımcılar, kripto para birimlerinin yüksek volatilite ve dolaysıyla risk taşıdığının farkında olmalı, kendi araştırmaları doğrultusunda işlemlerini gerçekleştirmelidir.
Read Entire Article