Altcoin Yorumları: Waves, Gala coin ve Zilliqa 

2 years ago 122

Bitcoin hafta sonuna 43.000 doların altında başladı ve fiyat önemli bir destek seviyesi olan 42.000 doların üzerinde işlem görüyor. Bitcoin ile birlikte altcoin’lerde de geri çekilmeler görüyoruz. Peki, piyasada şu anda popüler olan Waves (WAVES), Gala (GALA) ve Zilliqa (ZIL)’de son durum ne?

Waves Coin Yorum

Waves 31 Mart’ta 63 doları gördükten sonra önemli bir geri çekilme yaşadı. Yazının kaleme alındığı an itibari ile 25 dolar seviyesinde işlem gören Waves’in son 24 saat içinde de %10’un üzerinde düşüş yaşadığı ifade edilebilir.

Analistlerin yorumlarına göre WAVES’in yeniden yükselişe geçebilmesi için öncelikle 25 dolarlık desteği kaybetmemesi ve bir süre 25 ile 30 dolar bandında konsolide olarak güç toplaması gerekiyor. Eğer 25 dolarlık seviye kaybedilirse öncelikle 22 doların ve ardından 20 doların destek olabileceği düşünülüyor.

Yukarı yönlü olarak ise Waves öncelikle 30 dolarlık direnci kırmalı. Ancak kripto para biriminin 9 gün önceki seviyelere ulaşabilmesi için zamana ihtiyacı olduğu düşünülüyor. 30 dolar üzerinde 45 doların psikolojik direnç olarak çalışabileceği de yapılan yorumlar arasında yer alıyor.

Gala Coin

Gala coin özellikle bundan birkaç ay önce oldukça popüler hale geldi. Yazının kaleme alındığı an itibari ile 0,21 dolardan işlem görüyor. Son 24 saat içinde %5’in üzerinde geri çekilme yaşayan GALA coin, 0,29 dolar bandında bir reddedilme yaşamıştı.

Analistlere göre reddedilme seviyesi olan 0,29 dolar şu anda GALA için ilk büyük direnç seviyesi ve bu seviyeden önce 0,25 doların da bir ara direnç olabileceği ifade ediliyor. 0,25 doların hacimli bir kırılımı ise hızlı bir şekilde 0,29 doların yeniden test edilmesini sağlayabilir.

Zilliqa Yorum

Piyasa değeri bakımından en büyük 68. coin konumunda bulunana ZIL, son 24 saat içinde %7 düşüş yaşadı ve yazının kaleme alındığı an itibari ile 0,11 dolardan işlem görüyor.

Zilliqa 0,23 dolar bandında bir reddedilme yaşadıktan sonra düşüşe geçti ve dolayısıyla şu anda direnç sviyesinin bu nokta olduğu düşünülüyor. 0,23 doların hacimli bir şekilde kırılımı ise konsolidasyon ile sonuçlanabilir. Konsolidasyon sonrasında ise Zilliqa’nın 0,30 dolara hamle yapabileceği ifade ediliyor.

Bu yazıda yer alan bilgiler kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez. Yatırımcılar, kripto para birimlerinin yüksek volatilite ve dolayısıyla risk taşıdığının farkında olmalı, kendi araştırmaları doğrultusunda işlemlerini gerçekleştirmelidir.

Read Entire Article